Voordelig met de bus naar RKC!

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

In samenwerking met Arriva kunnen supporters voortaan voordelig naar de thuiswedstrijden van ons RKC! Met een fikse korting reis je op wedstrijddagen vanuit heel Noord-Brabant naar het Mandemakers Stadion.   

Voor slechts €6.63 reis je voor twee personen met de bus naar Waalwijk. Via de webshop van Arriva is het mogelijk om een E-ticket te kopen. Het E-ticket kan op papier of via je smartphone gescand worden. Als je al in het bezit bent van een persoonlijke OV-chipkaart hoef je geen E-ticket aan te schaffen, maar kan een tweede persoon gratis meereizen wanneer jij incheckt. Het is wel belangrijk om aan de chauffeur een geldig wedstrijdticket of een seizoenkaart te tonen. Voor alle info, klik hier.

Kinderen reizen gratis mee
Ook voor de jongste RKC-supporters is er een groot voordeel. Kinderen tot 4 jaar reizen met het openbaar vervoer in Nederland gratis mee. Een reiziger van 12 jaar of ouder die reist met een OV-chipkaart, Dalurendagkaartje, Ritkaartje of Stadskaartje mag iemand gratis meenemen in de leeftijdscategorie van  4 t/m 11 jaar.

Het stadion van RKC Waalwijk is goed bereikbaar met de bus. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op slecht 5 minuten loopafstand van het stadion. Bij deze bushalte (bushalte V.d. Merwedelaan) stoppen onder andere bussen uit ’s-Hertogenbosch, Vlijmen, Drunen, Sprang-Capelle, Waalwijk, Kaatsheuvel en Tilburg.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.