Dylan Vente op huurbasis naar Waalwijk

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Ons RKC Waalwijk heeft zich per direct versterkt met spits Dylan Vente. De 20-jarige aanvaller wordt dit seizoen gehuurd van Feyenoord. De geboren Rotterdammer voegt zich per direct bij de selectie van Fred Grim en staat vandaag al voor het eerst op het trainingsveld.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld is tevreden met de komst van de spits: ‘’Met Dylan hebben we een speler in huis gehaald die ondanks zijn jonge leeftijd al heel wat ervaring heeft op Eredivisieniveau. Bij Feyenoord heeft hij laten zien over veel potentie te beschikken en krijgt de kans om dat nog verder te ontwikkelen. Met Dylan halen we een veelzijdige spits bij onze selectie, waarmee we aanvallend meerdere opties hebben.’’

Vente begon zijn voetbalcarrière bij amateurvereniging vv Smitshoek. Sinds 2008 doorliep hij de jeugdopleiding van Feyenoord, waar hij uiteindelijk in het seizoen 2017/2018 doordrong tot het eerste elftal. Op 13 september 2017 maakte hij zijn officiële debuut voor Feyenoord in de thuiswedstrijd tegen Manchester City. Vente is niet de eerste Feyenoorder die op huurbasis neerstrijkt in Waalwijk. Vorig seizoen droeg Emil Hansson al met succes de Geelblauwe clubkleuren.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.