RKC 2 verstevigt koppositie tegen hekkensluiter Excelsior

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

RKC 2 heeft gisteravond de koppositie weten te verstevigen. Tegen hekkensluiter Excelsior 2 werd het uiteindelijk 6-1, mede door twee doelpunten van debutant Mourad El Haddouti.

RKC 2 begon fel aan de wedstrijd, wat ook direct resulteerde in de openingstreffer. Lennerd Daneels kopte een bal hard op doel en zijn inzet was te machtig voor doelman Maarten de Fockert. Op slag van rust werd het ook nog 2-0. na een goal van Saïd Bakari.

Waar er vlak voor rust werd gescoord, gebeurde dat ook vlak na rust. Oud-Excelsiorspeler Kevin Vermeulen schoot de 3-0 binnen. Na een uur spelen leek Excelsior terug in de wedstrijd te komen na een doelpunt van Ebecilio, maar die hoop werd vlak voor tijd teniet gedaan door een penalty van Vermeulen: 4-1. 

Het slotakkoord kwam op naam van debutant Mourad El Haddouti. Hij drukte direct zijn stempel door in de 90e en 92e minuut ook nog de 5-1 en 6-1 te maken.

De volgende wedstrijd van RKC 2 vindt plaats op maandag 23 september. Om 20.00 uur speelt het dan een oefenduel op bezoek bij DOVO in Veenendaal.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.