RKC Waalwijk gaat de eDivisie in en contracteert drietal eSporters

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

FC Twente

Eredivisie
20 December 2019, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Ons RKC Waalwijk heeft zich per direct versterkt met drie toptalenten die de club dit seizoen zullen gaan vertegenwoordigen als eSporters. Bas Quist (23), Collin Dekkers (17) en Jaap van Alphen (15) zijn hiermee de eerste officiële eSporters van RKC Waalwijk ooit.

Bas Quist, alias Bastafa, is 23 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Zaandam. Bas is geen onbekende in de eDivisie, want vorig seizoen was hij hier ook al actief als eSporter van Excelsior op de PlayStation4 waar hij prima resultaten behaalde.

Voor Collin Dekkers is RKC zijn eerste club als eSporter, maar heeft hij al flink wat ervaring op zowel de PlayStation als de XBOX. De geboren Rotterdammer gaat namens de Geelblauwen in de eDivisie dan ook uitkomen op de XBOX-wedstrijden.

Jaap van Alphen, ook wel bekend onder nickname VluggeJapie, is met zijn vijftien jaar de jongste telg van het eSports-trio en wonend & getogen in Waalwijk. Jaap krijgt dit seizoen volop de mogelijkheid om zich klaar te stomen voor het echte werk. Door nu ervaring op te doen en te leren van zijn teamgenoten is hij over een tijdje, zowel in leeftijd als kwaliteit klaar om mee te strijden in de eDivisie!

RKC Waalwijk wil via deze weg Bas, Collin en Jaap van harte welkom heten bij de club en wenst ze veel succes. Bovendien wil RKC Constrvct Artist Management en Pro Players bedanken voor hun samenwerking.  

Aanstaande maandag wordt de aftrap gegeven voor een nieuw seizoen van de eDivisie, waarbij RKC Waalwijk begint tegen dezelfde tegenstander van ons eerste elftal: Feyenoord. Deze wedstrijd is live te zien via het YouTube-kanaal van de eDivisie.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

FC Twente

Eredivisie
20 December 2019, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.