Delcroix maakt debuut in selectie België O21, RKC’ers voegen zich bij nationale selecties

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

SC Heerenveen

Eredivisie
8 December 2019, 14:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Waar de meeste spelers van ons RKC een weekend vrij hebben door de interlandperiode, vliegt een viertal spelers uit om voor hun land uit te komen. Hannes Delcroix, Saïd Bakari, Juriën Gaari en Dylan Vente sluiten aan bij de nationale selecties.

Hannes Delcroix
Een mooie prestatie van Hannes Delcroix! Hij is door bondscoach Johan Walem voor het eerst opgeroepen voor België Onder 21 dat aanstaande zondag 17 november de belangrijke uitwedstrijd spelen tegen Duitsland O21. België is momenteel nummer twee in de kwalificatiepoule voor het EK, met twee punten achterstand op Duitsland.

Delcroix komt al sinds de Onder 15 uit voor de jeugdploegen van De Rode Duivels, maar wachtte nog op zijn debuut voor de O21.

Saïd Bakari
Bakari vloog deze week naar zijn geboorteland de Comoren om zich op te maken voor twee kwalificatieduels in de Africa Cup. Aanstaande donderdag 14 november openen zij de kwalificatie in en tegen Togo, waarna ze vier dagen later in eigen huis spelen tegen Egypte.

Juriën Gaari
Op 14 november speelt ook Juriën Gaari een duel met Curaçao. In de laatste groepswedstrijd van de CONCACAF Nations League ontvangen zij Costa Rica. Curaçao is momenteel koploper met vijf punten, terwijl de Costa Ricanen twee punten hebben met een duel minder gespeeld.

Dylan Vente
De spits voegt zich, zoals de laatste interlandperiodes, weer bij het Nederlands Beloftenelftal. Op vrijdag 15 november spelen zij op het veld van Quick’20 tegen Tsjechië Onder 20, waarna ze afreizen naar Clairefontaine, Frankrijk. 19 november spelen zij op het nationale trainingscentrum van Les Bleus tegen het beloftenelftal van Frankrijk.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

SC Heerenveen

Eredivisie
8 December 2019, 14:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.