Kerstdiner voor de bewoners van woonzorgcentrum Koetshuis bij RKC Waalwijk

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

VVV-Venlo

Eredivisie
25 Januari 2020, 19:45
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Dinsdagavond 3 december hebben RKC Waalwijk, Stichting Samen RKC en het KPN Mooiste Contact Fonds vijftig ouderen van woonzorgcentrum Koetshuis ontvangen voor een gezellig kerstdiner. De ouderen zijn opgehaald met de spelersbus van RKC Waalwijk en werden door de vrijwilligers van KPN en de medewerkers van RKC Waalwijk warm verwelkomd in het Mandemakers Stadion.

Verbinding in de Langstraat
Stichting Samen RKC, de maatschappelijke tak van RKC Waalwijk, organiseert verschillende activiteiten en programma's voor diverse groepen mensen, zoals ouderen of mensen die om een bepaalde reden weinig sociale aansluiting hebben. In samenwerking met het KPN Mooiste Contact Fonds is dit jaar voor het eerst een bijzonder kerstdiner georganiseerd voor eenzame ouderen. Het diner was voor zowel de genodigden van woonzorgcentrum het Koetshuis als voor de vrijwilligers van KPN en de medewerkers van RKC Waalwijk een bijzondere gebeurtenis.

Het gezelschap kreeg een warm welkomstwoord van commercieel directeur Willem van der Linden. Hij benadrukt dat RKC Waalwijk het belangrijk vindt om een positieve invloed uit te oefenen op het welzijn van de maatschappij. Met tal van projecten toont RKC Waalwijk, via Stichting Samen RKC de maatschappelijke betrokkenheid. Verbinding in de Langstraat is een van de kernwaarden van de club. Dit kerstdiner is daar een mooi voorbeeld van.  

Clubicoon Henk van Delft
Naast een heerlijk 3-gangen kerstdiner dat door Cookaholics werd geserveerd, was er ook live entertainment, een spannende quiz en een vragenvuurtje met clubicoon Henk van Delft. Henk, zelf ook al de 80 gepasseerd, vertelde vol passie over de clubgeschiedenis en beantwoordde alle prangende vragen van de aanwezigen.

Extra aandacht
Alle genodigden kregen aan het begin van de avond een vrijwilliger van KPN toegewezen. Zodoende was er volop gezelligheid aan tafel en kon iedereen ongestoord genieten van het diner en het entertainment. Al vroeg op de avond liepen de ouderen samen met de vrijwilligers in de polonaise, de sfeer zat er goed in!

"Het was een bijzonder gezellige avond, echt een feestje wat ik me nog lang zal herinneren" - gast van het kerstdiner

Kerstpresentje
Tijdens het diner waren er ook kerstmannen aanwezig die alle ouderen hebben vastgelegd op de gevoelige plaat. Aan het eind van de avond kreeg iedereen zijn persoonlijke foto mee als herinnering aan deze bijzondere avond.

Eenzaamheid
Wendy Smits, coördinator van Samen RKC benadrukt dat het belangrijk is te onthouden dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om kerst te vieren met familie en vrienden. ‘’Wij, als RKC Waalwijk, zijn trots dat we als club samen met het KPN Mooiste Contact Fonds deze mensen een onvergetelijke avond hebben kunnen bezorgen.’’

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

VVV-Venlo

Eredivisie
25 Januari 2020, 19:45
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.