Maatwerk

Maatwerk - Sponsoring - Business - RKC Waalwijk

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

RKC Waalwijk en haar Partners

Samen staan we sterk. ‘Partner’. Dat woord doet er toe. Eenrichtingsverkeer? Geen sprake van! Graag stellen wij, samen met u, een pakket samen dat perfect past bij uw onderneming. Bent u een Legende, Vedette, Ster, Held of Topper? Graag maken wij u op deze pagina duidelijk welke status het beste past bij u en uw onderneming. De hieronder beschreven pakketten vormen slechts een ruwe schets van hetgeen wij u kunnen bieden. Samen met één van onze accountmanagers kunt u uw partnership volledig op maat samenstellen en een keuze maken uit hetgeen uw bedrijf nodig heeft om te groeien!

Partner: Legende
Bij een investering die past bij een legende, plaatst RKC Waalwijk uw bedrijfsnaam centraal in alle communicatie die gedaan wordt. U bereikt hiermee een miljoenenpubliek. Vanzelfsprekend is de samenstelling van de investering variabel en volledig op maat en behoefte in te vullen.

Partner: Vedette
Heeft uw investering de hoogte van een vedette? Dan kunt u er op rekenen dat het u, evenals uw relaties, aan niets ontbreekt tijdens uw bezoek aan RKC Waalwijk. Vanzelfsprekend is de samenstelling van de investering variabel en volledig op maat en behoefte in te vullen.

Partner: Ster
Als uw investering de hoogte heeft van een ster, dan vindt u veel extra’s terug in dit partnerpakket. In de RABO Lounge kunt u met uw relaties genieten van een sfeervolle ambiance, inclusief gratis drankjes en heeft u zitplaatsen op de Ereloge. De ster heeft toegang tot alle zakelijke ruimtes in het Mandemakers Stadion.

Partner: Held
Bij een investering die past bij een held, kunt u gastvrij relaties ontvangen in de unieke en alom geroemde RKC Waalwijk-sfeer. Ook op niet-wedstrijddagen. De naamsbekendheid van uw bedrijf en uw netwerk zal vanzelf groeien als u uw gasten fêteert op het pluche van het Ereterras en in de gezellige sfeer van de RABO Businessroom.

Partner: Topper
De investering ter hoogte van een topper maakt u lid van de Businessclub RKC Waalwijk. Hierdoor kunt u deelnemen aan alle activiteiten die de Businessclub organiseert. U maakt deel uit van het grootste businessplatform uit de regio. Tevens kunt u alle thuiswedstrijden van RKC Waalwijk volgen vanaf de hoofdtribunevakken BB of CC. Uiteraard profiteert u ook nog van vele extra’s en voordelen.

Lid worden van het RKC Netwerk

Neem contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken met betrekking tot:

Gezellig netwerken

Wilt u zaken doen in een gezellige en sportieve omgeving? Word dan lid van één van onze Businessclubs!

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.