Bakari en Touba opgeroepen voor de nationale ploeg

Het competitievoetbal maakt deze week plaats voor een interlandbreak. Waar het gros van de Geelblauwen kunnen genieten van wat rust, zijn Saïd Bakari en Ahmed Touba afgereisd om uit te komen voor hun land.

Saïd Bakari

De Comorese bondscoach Amir Abdou heeft RKC’er Bakari geselecteerd voor de twee oefeninterlands die de Comoren deze week zullen spelen. Op woensdag 10 november zullen ze in Turkije aantreden tegen Palestina en op zaterdag 13 november volgt een interland tegen Sierra Leone. Voor de Comoren staan deze wedstrijden in het teken van de laatste voorbereidingen op de Africa Cup begin 2022.

Palestina - ComorenWoensdag 10 november, n.n.b.
Sierra Leone - ComorenZaterdag 13 november, 17.00 uur
Ahmed Touba

Ook voor Ahmed Touba en Algerije staan er komende week twee wedstrijden op het programma. Echter spelen zij voor de WK-kwalificatie voor het wereldkampioenschap in Qatar. Waar eerst op vrijdag 12 november een uitduel tegen Djibouti wacht, volgt op dinsdag 16 november een mogelijk beslissend thuisduel tegen Burkina Faso. Hoewel Algerije eerste staat in de poule, heeft het evenveel punten als Burkina Faso. Alleen de nummers één in de groep gaan door, deze laatste wedstrijd van de groepsfase kan dus bepalen wie er nog mag dromen van een WK-deelname.

Djibouti - AlgerijeVrijdag 12 november, 14.00 uur
Algerije - Burkina FasoDinsdag 16 november, 17.00 uur