Belangrijke informatie RKC Waalwijk - Ajax

Op woensdag 6 december wordt het restant van de wedstrijd RKC Waalwijk - Ajax om 20.00 uur ingehaald. De wedstrijd, die hervat zal worden vanaf de 84ste minuut, wordt uitgespeeld mét publiek. Alle bezoekers van de wedstrijd op 30 september zijn van harte welkom om op deze woensdagavond naar het Mandemakers Stadion te komen. Lees hier alles wat je moet weten.
 

Voorafgaand aan de wedstrijd zullen de Lawineboys komen optreden op het veld! Zorg dus dat je op tijd op je plek zit, zodat we er samen voor zorgen dat de sfeer er nog voor de aftrap al goed in zit! Het Willy Naessens Fanplein gaat om 18.00 uur open, dus kom direct vanuit je werk naar het stadion, waar diverse eetgelegenheden zullen zijn. Het Mandemakers Stadion gaat om 18.30 uur open. Na afloop zullen de Lawineboys opnieuw optreden, maar nu in Sportcafé de Fietsenstalling.

Seizoenkaarthouders kunnen uiteraard met hun seizoenkaart naar binnen. Tickets van 30 september blijven geldig op 6 december en zijn vanaf 22 november terug te vinden in jouw online ticket portaal. De tickets vind je door naar ticketing.rkcwaalwijk.nl te gaan en in te loggen met jouw RKC Waalwijk account. Onder het kopje 'Mijn Tickets' zullen vervolgens de tickets voor RKC Waalwijk - Ajax verschijnen. Let op! Er zal géén kaartverkoop plaatsvinden.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via info@rkcwaalwijk.nl.