Bezoekersinformatie RKC Waalwijk - Excelsior

Zondag 4 september staat alweer de derde thuiswedstrijd van het seizoen op de rol! Om 12.15 uur wordt er namelijk afgetrapt tegen Excelsior. Kom jij naar het Mandemakers Stadion? Lees hieronder de bezoekersinformatie voor deze middag.

Stadion open

De poorten van het Mandemakers Stadion openen zondag 1,5 uur voor de aftrap. Supporters kunnen dus vanaf 10.45 uur het stadion betreden. Houd hierbij je wedstrijdticket/seizoenkaart bij de hand voor een goede doorstroom.

Voorafgaand aan de wedstrijd is zowel het Willy Naessens Fanplein als het Sportcafé De Fietsenstalling weer geopend! RKC’ers zijn vanaf 10.45 uur van harte welkom. De RKC Waalwijk Fanshop is ook vanaf 10.45 uur geopend tot het eerste fluitsignaal.

GP van Zandvoort

Na de thuiswedstrijd tegen Excelsior zal het Willy Naessens Fanplein the place to be zijn! Hier wordt namelijk aansluitend op de wedstrijd de GP van Zandvoort, in samenwerking met partner Vidiled, live uitgezonden op groot scherm. Blijf dus zeker hangen zondag, want het wordt de ideale dag voor iedere RKC'er én Formule 1-fanaat!  

Losse kaartverkoop

RKC Waalwijk - Excelsior is de ideale wedstrijd om familie en vrienden mee te nemen! Voor dit thuisduel geldt namelijk vrije verkoop. Dit betekent dat ook voetballiefhebbers zonder seizoen- of clubkaart een ticket kunnen kopen!

Online tickets zijn te koop via tickets.rkcwaalwijk.nl. Offline tickets voor deze wedstrijd zijn verkrijgbaar in de RKC Waalwijk Fanshop, waar vanaf heden ook de sinds kort verkrijgbare kinderkaarten te koop zijn. Op de wedstrijddag kan je hier, vanaf 1,5 uur voor de aftrap, nog terecht voor je kaarten en het scoren van jouw merchandise!

Word jij de nieuwe eSporter van RKC Waalwijk?

RKC eSports en gaminghoofdsponsor MSI zijn op zoek naar een derde eSporter voor Team RKC! In deze zoektocht is er zondag op het Willy Naessens Fanplein  voor de jonge supporters (16+) vanaf 10.45 uur de mogelijkheid om FIFA te spelen tegen eSporter Jaap! Lukt het jou om een goal te maken tegen hem? Dan kwalificeer je je automatisch voor de Finaledag op zondag 25 september in het Mandemakers Stadion, met als inzet een eSportscontract als eSporter van RKC Waalwijk!