Bezoekersinformatie RKC Waalwijk - FC Groningen

Morgenavond om 20.00 uur staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen FC Groningen op het programma. Kom jij naar het Mandemakers Stadion? Lees hieronder de bezoekersinformatie voor morgen.

Villa Pardoes

Ons RKC zal in het thuisduel tegen FC Groningen aantreden in een speciaal tenue. Om aandacht te vragen en geld op te halen voor het fantastische werk van Villa Pardoes, zullen de Geelblauwen daarom in onderstaand shirt spelen. Doneren kan uiteraard, klik daarvoor op onderstaande button!

Stadion open

De poorten van het Mandemakers Stadion openen zondag 1 mei 1,5 uur voor de aftrap. Supporters kunnen zaterdag dus vanaf 18.30 uur het stadion betreden. Houd hierbij je wedstrijdticket/seizoenkaart bij de hand voor een goede doorstroom.

Let op: er wordt voor deze wedstrijd een grotere drukte verwacht dan normaal. Kom daarom op tijd naar het stadion, zodat je niet lang in de rij staat!
 
Voorafgaand aan de wedstrijd is Sportcafé De Fietsenstalling ook weer geopend! RKC’ers zijn vanaf 18.30 uur van harte welkom. De RKC Waalwijk Fanshop is bovendien ook vanaf 18.30 uur geopend tot het eerste fluitsignaal. Je kan hier dus terecht voor het scoren van je merchandise!

Willy Naessens Fanplein

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen FC Groningen is het Willy Naessens Fanplein geopend vanaf 18.30 uur. Alle RKC-supporters kunnen daardoor voor de wedstrijd, in de rust en na de wedstrijd genieten van de functionaliteiten, er zal onder andere een Smulkar op het plein staan. Bij de stadioningangen wordt je wedstrijdticket gescand.