Bezoekersinformatie RKC Waalwijk - FC Twente en afscheid Hans Mulder

Zondagmiddag komt FC Twente op bezoek in een goed gevuld Mandemakers Stadion! Met het oog op eventuele play-offs voor Europees voetbal zal dit een belangrijke wedstrijd zijn voor RKC Waalwijk. De aftrap van de wedstrijd is om 14.30 uur. Lees hieronder alles wat je moet weten over je bezoek aan het Mandemakers Stadion.

Morgen is elke RKC'er vanaf 12.30 uur welkom op het Willy Naessens Fanplein om de middag goed te beginnen. Hier kan iedereen alvast in de sfeer komen voor de wedstrijd die twee uur later zal beginnen. Op hetzelfde tijdstip zal de Fanshop ook geopend worden.

Afscheid Hans Mulder

Bij aankoop van de horecadeal ontvang je een masker van Hans Mulder! Zo is de clubicoon door het hele Mandemakers Stadion te zien. Na de wedstrijd worden de supporters verzocht te blijven zitten om gezamenlijk afscheid van Hans Mulder te nemen. Thom Craane zal na het afscheid een optreden verzorgen op het Willy Naessens Fanplein om er een groots feest van te maken.

Voor de wedstrijd tegen FC Twente kunnen seizoenkaarthouders drie tickets per kaart bijbestellen en clubkaarthouders één ticket per kaart bijbestellen. Online tickets zijn te koop via tickets.rkcwaalwijk.nl. Offline tickets voor deze wedstrijd zijn verkrijgbaar in de RKC Waalwijk Fanshop, waar ook kinderkaarten te koop zijn. Deze is geopend op maandag, woensdag & vrijdag van 09.00 - 12.00 uur & 13.00 - 17.00 uur.

Op zondag geldt er een speciale uitverkoop op alle wedstrijd- en trainingskleding van dit seizoen! Scoor jouw favoriete RKC kleding online of in de Fanshop met 40% korting! De actie geldt alleen op zondag 21 mei 2023.