Bezoekersinformatie RKC Waalwijk - Go Ahead Eagles

Zaterdag 21 januari om 21.00 uur zullen RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles het tegen elkaar opnemen in het Mandemakers Stadion. Met slechts één punt verschil staan de twee teams direct boven elkaar op de ranglijst. Een spannende wedstrijd die je niet wil missen! Lees hieronder de bezoekersinformatie voor dit duel.

Terug naar toen

In aanloop naar de thuiswedstrijd, zullen we samen terugblikken op de historische promotiewedstrijd in 2019. Om 19.00 uur zullen de deuren van het Willy Naessens Fanplein en de Fanshop geopend worden en kan de wedstrijddag beginnen. Ter gelegenheid van de 4-5 overwinning vier jaar geleden is er een speciale actie: bij aankoop van vijf bier krijg je een cowboyhoed! Om 19.30 uur opent het Mandemakers Stadion haar deuren. Houd hierbij je wedstrijdticket/seizoenkaart bij de hand voor een goede doorstroom.

Mandemakers Stadion = rook- & vuurwerkvrij!

Graag attendeert RKC Waalwijk haar supporters erop dat het Mandemakers Stadion rookvrij is! Sinds het seizoen 2020/2021 zijn alle stadions in de Eredivisie rookvrij. RKC  Waalwijk wil graag iedere voetbalfan in een rookvrije omgeving laten genieten van de wedstrijd. De gezondheid van onze supporters staat altijd voorop en wij vragen u dan ook om hier rekening mee te houden. De club kan boetes krijgen als er in het Mandemakers Stadion gerookt wordt, zo benadeeld u niet alleen uw medesupporters, maar ook RKC Waalwijk.

Daarnaast is het afsteken van vuurwerk ten strengste verboden! Ook dit kan boetes voor de club opleveren en u brengt hiermee uzelf en uw mede RKC'ers in gevaar. Doe dit niet!

Kaartverkoop

Tot aan de aftrap kun je in de fanshop terecht voor jouw kaartje en alle RKC Waalwijk merch! Voor dit duel kunnen er per seizoenkaart twee tickets bemachtigd worden en per clubkaart één. Online tickets zijn te koop via tickets.rkcwaalwijk.nl. Offline tickets voor deze wedstrijd zijn verkrijgbaar in de RKC Waalwijk Fanshop, waar ook kinderkaarten te koop zijn. Deze is geopend op maandag, woensdag & vrijdag van 09.00 - 12.00 uur & 13.00 - 17.00 uur.