Bezoekersinformatie RKC Waalwijk - Go Ahead Eagles

Samen gaan we zaterdagavond het Carnavalsseizoen aftrappen op 'Den Elfde van de Elfde'! De wedstrijd tegen Go Ahead Eagles begint 11 november om 18.45 uur.

Steunbetuiging

Zaterdagavond zal er een speciale steunbetuiging worden gehouden op initiatief van onze supporters. Paul van Oijen, al jarenlang een trouwe supporter van onze club, heeft twee weken geleden een ernstig ongeluk gehad, waardoor we hem voor langere tijd niet in het Mandemakers Stadion kunnen verwelkomen. Om hem en zijn familie sterkte en kracht toe te wensen willen we iedereen vragen om in de twaalfde minuut te gaan staan en applaudisseren voor Paul en zijn familie.

Openingstijden

Het Willy Naessens Fanplein en de Fanshop openen om 16.45 uur. Een half uur later opent ook het Mandemakers Stadion, om 17.15 uur, haar deuren. Na afloop barst het Carnavalsfeest met livemuziek los in sportcafé De Fietsenstalling! Niemand minder dan zanger Mo de Show komt het Carnavalsseizoen op gepaste wijze inluiden en uiteraard zal de DJ het tot in de late uurtjes gezellig gaan maken!

Tickets

Het is nog mogelijk om tickets te bestellen voor de wedstrijd. Via ticketing.rkcwaalwijk.nl bestel je gemakkelijk je tickets. Het is ook mogelijk om tickets te kopen op de dag zelf. Dan kun je terecht bij de Fanshop.

Nieuwe Fanartikelen

Afgelopen week zijn er nieuwe fanartikelen aan ons assortiment toegevoegd, waaronder de trainingscollectie. Alle fanartikelen zijn verkrijgbaar in de webshop of Fanshop. Hier kun je uiteraard ook terecht om alle kleding te passen.

Volgende thuiswedstrijd

RKC Waalwijk trapt de laatste maand van 2023 af met een thuiswedstrijd. Op zaterdag 2 december is Excelsior Rotterdam te gast in het Mandemakers Stadion. Om 20.00 uur wordt afgetrapt en jij kan erbij zijn! Kaarten zijn al te koop in de web- en Fanshop, dus aarzel niet! Er gelden geen restricties voor de verkoop. Rondom de wedstrijd organiseren we een Après Ski! Daar wil je bij zijn!

Samen rijden naar RKC Waalwijk met Slinger

Kom je met de auto naar het Mandemakers Stadion en heb je nog een plekje over? Of zoek je juist nog een rit naar Waalwijk? Via onze nieuwe carpooltool kun je makkelijk je rit naar het stadion regelen. Hoe het werkt? Bekijk dat hier!