Bezoekersinformatie RKC Waalwijk - PSV

Zaterdagavond speelt RKC Waalwijk de tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Om 20.00 uur wordt afgetrapt tegen proviniciegenoot PSV. Lees hieronder alles wat je moet weten over je bezoek aan het Mandemakers Stadion!

Zaterdagavond opent het Fanplein en de Fanshop om 18.00 uur. Een half uurtje later gaan de stadionpoorten van het Mandemakers Stadion open. In de Fanshop kun je zoals altijd terecht voor merchandise, maar ook voor de laatste kaarten voor dit topduel. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Koop dan nog snel je tickets online via ticketing.rkcwaalwijk.nl

In de Fanshop is het uiteraard weer mogelijk om al jouw favoriete RKC Waalwijk merchandise te scoren. Voor de nieuwste sjaals, shirts en nog veel meer kun je bij de Fanshop terecht. Sinds de thuiswedstrijd tegen AZ is hier ook de trainingscollectie bij gekomen!


Afscheid spelers & staf

Voor de wedstrijd tegen PSV nemen we afscheid van verschillende spelers en leden van de technische staf van afgelopen seizoen. Samen met jullie zullen we onder andere Joseph Oosting, Sander Duits, Hans Mulder, Pelle Clement en Saïd Bakari bedanken voor alles wat ze voor RKC Waalwijk betekent hebben. Zorg dus dat je optijd op je plek zit en geef ze samen met ons het afscheid dat ze verdienen!