Bezoekersinformatie RKC Waalwijk - SC Cambuur

Zaterdag 17 september speelt RKC Waalwijk haar vierde thuiswedstrijd van het seizoen. In Waalwijk komt SC Cambuur (20.00 uur) op bezoek! Kom jij naar het Mandemakers Stadion? Lees hieronder de bezoekersinformatie voor deze avond.

Stadion open

De poorten van het Mandemakers Stadion openen zaterdag 2 uur voor de aftrap. Supporters kunnen dus vanaf 18.00 uur het stadion betreden. Houd hierbij je wedstrijdticket/seizoenkaart bij de hand voor een goede doorstroom.

Voorafgaand aan de wedstrijd is zowel het Willy Naessens Fanplein als het Sportcafé De Fietsenstalling weer geopend! RKC’ers zijn vanaf 18.00 uur van harte welkom. De RKC Waalwijk Fanshop is ook vanaf 18.00 uur geopend tot het eerste fluitsignaal.

Oktoberfest

Jouw zaterdagavond begint én eindigt deze dag bij RKC! Het Fanplein en Sportcafé De Fietsenstalling geopend zijn en volledig in Duitse sferen zijn gehuld. Aansluitend hierop opent het Mandemakers Stadion haar deuren voor de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur, waarbij hopelijk het feestje op de tribunes wordt voortgezet! 

Kaartverkoop

De restricties voor deze wedstrijd zijn 4 op 1 voor seizoenkaarthouders en 2 op 1 voor clubkaarthouders. Online tickets zijn te koop via tickets.rkcwaalwijk.nl. Offline tickets voor deze wedstrijd zijn verkrijgbaar in de RKC Waalwijk Fanshop, waar ook kinderkaarten te koop zijn. Deze is geopend op maandag, woensdag & vrijdag van 09.00 - 12.00 uur & 13.00 - 17.00 uur. Ook op de wedstrijddag kan je hier, vanaf 2 uur voor de aftrap, nog terecht voor je kaarten en het scoren van jouw merchandise!

Mandemakers Stadion = rookvrij!

Sinds enkele jaren is het Mandemakers Stadion rookvrij! Daarom het vriendelijke verzoek om op de tribune niet te roken.