Bezoekersinformatie RKC Waalwijk - sc Heerenveen

Zaterdag 7 januari om 16.30 uur speelt RKC Waalwijk de eerste thuiswedstrijd van 2023. In het Mandemakers Stadion zullen zij het opnemen tegen sc Heerenveen. Ben jij er bij om onze mannen aan te moedigen? Lees hieronder de bezoekersinformatie.

RiKCy's Winter Wonderland

Het Willy Naessens Fanplein zal voorafgaand aan de wedstrijd volledig ingericht zijn voor RiKCy's Winter Wonderland. Vanaf 14.00 uur is iedereen welkom voor winterse lekkernijen en zijn er voor de kleinste RKC'ers verschillende leuke spellen en activiteiten. Ook de Fanshop zal dan open zijn. Om 15.00 opent het Mandemakers Stadion haar deuren. Houd hierbij je wedstrijdticket/seizoenkaart bij de hand voor een goede doorstroom.

Mandemakers Stadion = rook- & vuurwerkvrij!

Graag attendeert RKC Waalwijk haar supporters erop dat het Mandemakers Stadion rookvrij is! Sinds het seizoen 2020/2021 zijn alle stadions in de Eredivisie rookvrij. RKC  Waalwijk wil graag iedere voetbalfan in een rookvrije omgeving laten genieten van de wedstrijd. De gezondheid van onze supporters staat altijd voorop en wij vragen u dan ook om hier rekening mee te houden. De club kan boetes krijgen als er in het Mandemakers Stadion gerookt wordt, zo benadeeld u niet alleen uw medesupporters, maar ook RKC Waalwijk.

Daarnaast is het afsteken van vuurwerk ten strengste verboden! Ook dit kan boetes voor de club opleveren en u brengt hiermee uzelf en uw mede RKC'ers in gevaar. Doe dit niet!

Vak ES en KK

Afgelopen zomer is, mede naar aanleiding van het instorten van het uitvak in het Goffertstadion, de regelgeving ten aanzien van de veiligheid in alle stadions door de KNVB aangescherpt. Onderdeel hiervan is dat alle staantribunes in alle stadions moeten worden voorzien van barriers. RKC Waalwijk heeft dit direct in gang gezet en onze staantribunes (vak ES & KK) in de winterstop voorzien van deze barriers. Met deze aanpassing zijn we helemaal helemaal klaar voor de tweede seizoenshelft. Graag zien we jullie morgen terug in het Mandemakers Stadion tijdens RKC Waalwijk - sc Heerenveen!

Kaartverkoop

Veel RKC'ers hebben al een ticket, maar ook jij kan er nog bij zijn! Voor deze wedstrijd gelden de volgende restricties: seizoenkaart 1 op 4, clubkaart 1 op 2. Kinderkaarten kosten voor de wedstrijd RKC Waalwijk - sc Heerenveen slechts €5,- en zijn te koop in de Fanshop!

Online tickets zijn te koop via tickets.rkcwaalwijk.nl. Deze is geopend op maandag, woensdag & vrijdag van 09.00 - 12.00 uur & 13.00 - 17.00 uur. Ook op de wedstrijddag kan je hier, vanaf 2,5 uur voor de aftrap, nog terecht voor je kaarten en het scoren van jouw merchandise!