Businessclubleden Uitgelicht - RWSE

In Businessclubleden Uitgelicht gaan we elke twee weken op zoek naar de verhalen achter onze partners van RKC Waalwijk. Dit keer wordt er een kijkje genomen bij één van onze trouwe partners, namelijk Ruud en Heleen Wijkniet van RW Security & Events. RWSE is een flexibele dienstverlener in algemene beveiliging en evenementenbeveiliging.

Even voorstellen

Dit keer in Businessclubleden Uitgelicht; Heleen Wijkniet – Staal (37). Heleen is getrouwd met Ruud en zijn samen trotste ouders van hun dochtertje van vier! In hun vrije tijd staat sporten centraal met een duidelijke voorkeur op skiën.

RWSE

RW Security & Events is opgericht in 2014. Vanuit de jarenlange ervaring in de evenementenwereld van Ruud, waar hij voor de grote festivals- en concertorganisatoren de service-teams en veiligheid heeft verzorgd, en de ervaring van Heleen in de facilitaire wereld, is RWSE ontstaan. Met verschillende diensten op het gebied van veiligheid, dienstverlening en hospitality, richten ze zich nu volledig op evenementenbeveiliging en algemene beveiliging in de hospitalitybranche . Momenteel werken er 40 FT’s en worden onder andere musea, bedrijfsverzamelgebouwen, rechtbanken en supermarkten voorzien van de juiste beveiliging. In een ‘normale situatie’ is RWSE bij bijna alle grote evenementen betrokken, dit ligt helaas nu nog stil, maar gelukkig staat er wel weer veel op de planning en zijn ze al druk met een heleboel voorbereidingen. Ook zetten ze hun medewerkers nu in bij organisaties en activiteiten waar extra gelet moet worden op het handhaven van coronamaatregelen.

RWSE is gevestigd in Rotterdam, maar met een landelijke dekking hebben ze een uiteenlopend klantenbestand. In samenwerking met diverse specialisten adviseren ze op alle gebieden van veiligheid. RWSE onderscheidt zich door verschillende interne opleidingen aan te bieden op de RWSE Academy aan hun medewerkers, waarin medewerkers niet alleen op het gebied van veiligheid worden getraind, maar waar ook wordt ingegaan op onderwerpen als klantvriendelijkheid, communicatieve vaardigheden, strafvordering, geweld- en conflictbeheersing en weerbaarheid. Vaak worden deze interne cursussen afgestemd op de opdrachtgevers. Zo past RWSE zich aan iedere opdrachtgever aan en bouwt een persoonlijke samenwerking op.

RKC Waalwijk

In 2017 in RWSE voor het eerst in aanraking gekomen met RKC Waalwijk, als beveiligingsbedrijf. Eerst is er beroepsmatig een samenwerking ontstaan. Voorliefde voor de voetballerij is er altijd geweest, de samenwerking is langzaam uitgegroeid tot liefhebberij voor de club. ''Het is een kleine toegankelijke club die iedereen met een warm gevoel welkom heet. We voelen ons er erg thuis.''

Algemene informatie
Groene Tuin 281 – G
3078  KG Rotterdam
Tel: 010-5036522
Mob: 06- 21 46 31 52                   
E-mail:info@rwse.nlheleen@rwse.nl of ruud@rwse.nl
Website: www.rwse.nl