Businessclubleden Uitgelicht – Bas Mikkers

In Businessclubleden Uitgelicht gaan we elke twee weken op zoek naar de verhalen achter onze partners van RKC Waalwijk. Dit keer wordt er een kijkje genomen bij één van onze vele trouwe partners namelijk Bas Mikkers. Bas is directeur van Ingenieursbureau Brabant uit Waalwijk. Het bedrijf inspecteert gebouwen op asbest en zijn ze gecertificeerd in bodem- en milieuonderzoek voor zowel particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen door heel Nederland.

Even voorstellen

Dit keer in Businessclubleden Uitgelicht; Bas Mikkers,  Bas is 48 jaar en de trotse vader van zijn twee zonen Jules en Bas. Bas is een echte voetballiefhebber en behalve RKC staat hij dan ook graag naast de lijn naar het voetbal van zijn zonen te kijken bij het Kaatsheuvelse DESK. Samen gaan ze dan ook regelmatig naar wedstrijden in Engeland.

In 1994 is Bas zijn carrière begonnen in het onderzoek naar asbest in gebouwen en objecten.Vanwege de grote diversiteit in werk en het vele persoonlijke contact met zijn klanten dat nodig is heeft Bas samen met zijn collega’s in het bedrijf nog elke dag veel plezier in zijn werk.

Ingenieursbureau Brabant

Voordat Bas begon met Ingenieursbureau Brabant heeft hij het vak geleerd bij een bedrijf in Heeswijk waar hij tien jaar heeft gezeten,  veel ervaring heeft opgedaan en grote en indrukwekkende project gedraaid. Ondernemen zit in de familie en mede hierom heeft Bas besloten zijn eigen bedrijf op te richten.

Ingenieursbureau Brabant is door de jarenlange ervaring van Bas maar ook zeken door de ervaring en kennis van zijn mensen dé expert op het gebied van asbest- bodem- & milieuadvies. Het bedrijf is door de jaren uitgegroeid tot gerenommeerd, pragmatisch en klantgericht bedrijf. Negen fulltime werknemers zorgen er dagelijks voor dat er snel wordt geanticipeerd op de vragen van klanten. Ingenieursbureau Brabant heeft een landelijke dekking waarbij de focus wel ligt op Brabant.

Met name de bodemonderzoeken en depotbemonsteringen (AP04) nemen momenteel een vogelvlucht binnen het bedrijf. Genoemde onderzoeken zijn nodig voor het ontwikkelen van terreinen, afvoeren van grond(depots), koop- en verkooptransacties etcetera. Voor aanvang van projecten is het van groot belang om gedegen onderzoek van te voren te doen om tijdens het project niet voor verrassingen te komen staan. Alle onderzoeken worden uiteraard geheel in eigen beheer en gecertificeerd uitgevoerd.

RKC Waalwijk

Dit jaar heeft Ingenieursbureau Brabant weer gekozen om sponsor is bij RKC Waalwijk te worden. Ondanks alle Coronaperikelen wil Bas RKC blijven steunen. Daarbij geeft Bas aan dat het altijd gezellig is en hij graag komt kijken. ‘Je bent toch een Waalwijks bedrijf en je hebt wat met de club. Je kunt er echt zaken doen en je hebt altijd wel onderwerpen om over te praten en ideeën die je met elkaar kunt uitwisselen.’ De sponsoring biedt Bas een absolute meerwaarde en hierdoor zullen ze ook het seizoen 2020 / 2021 weer te vinden zijn bij RKC!

Algemene gegevens Ingenieursbureau Brabant

Professor Asserweg 24
5144 NC Waalwijk
Telefoon: 0416-330019
Mail : info@ingenieursbureaubrabant.nl / bas@ingenieursbureaubrabant.nl
Website: http://www.ingenieursbureaubrabant.nl/