Businessclubleden Uitgelicht - Marcel Muskens

In Businessclubleden Uitgelicht gaan we elke twee weken op zoek naar de verhalen achter onze partners van RKC Waalwijk. Dit keer wordt er een kijkje genomen bij één van onze nieuwe partners namelijk Hoveniersbedrijf de Langstraat, onder leiding van Marcel Muskens.

Even voorstellen

Dit keer in Businessclubleden Uitgelicht; Marcel Muskens, eigenaar van Hoveniersbedrijf de Langstraat. Marcel is getrouwd en trotse vader van twee dochters. Naast zijn passie voor zijn bedrijven vind Marcel het ook heerlijk om te sporten, zo doet hij wel eens mee aan triatlons en zit hij graag op de fiets. ''Ik ben heel vrij opgegroeid, was altijd veel buiten waardoor de passie voor de natuur en sport is ontstaan. Ik geniet er van dit nu ook met mijn kinderen te kunnen doen.''

Hoveniersbedrijf De Langstraat

Hoveniersbedrijf de langstraat is een echt familiebedrijf en bestaat inmiddels al 30 jaar. Vol enthousiasme wordt door een gedreven team dagelijks topprestaties geleverd. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen hier terecht voor de ideale groenbeleving. Van hoveniers tot tuinmachines, beregening, robotmaaiers en kunstgras tot hout & speel oplossingen, ze bieden het allemaal aan. Naast het ontwerpen en aanleggen van (nieuwe) groenvoorzieningen kun je bij Hoveniersbedrijf de Langstraat ook terecht voor het periodieke onderhoud. Het bedrijf streeft naar langdurige relaties met een persoonlijke professionele aanpak. Momenteel zijn er 20 werknemers die iedere dag vol passie en enthousiasme klaar staan om de mensen te voorzien in de ideale groenbeleving. ''Vooral in deze tijd merken we dat meer bedrijven en particulieren hun groene leefomgeving belangrijker gaan vinden. Of ze nu hun tuin willen veranderen of het onderhoud volledig willen uitbesteden, we genieten ervan dat we er betrokken bij mogen zijn!''

RKC Waalwijk

Marcel is al langer bekend bij RKC Waalwijk, dit seizoen heeft hij het besluit gemaakt ook lid te worden van de Businessclub. Naast een gezellige pot voetbal, wat nu helaas niet mogelijk is vind hij het ook belangrijk te kunnen netwerken. Naast RKC is hij nog lid van verschillende andere netwerkgroepen om zo nog meer bekendheid en betrokkenheid te creëren en omdat hij het leuk vind.

Lokale geïnteresseerde ondernemers die onder het genot van een bakje koffie over de meerwaarde van groen rondom hun pand of buitenruimte willen brainstormen, of gewoon eens kennis willen maken.

Algemene informatie

Elshoutseweg 25
5154 AS, Elshout
Tel: 0416- 372 273
Mob: 06- 27 47 80 06
E-mail: info@delangstraat.nl
Website: https://delangstraat.nl/