Businessclubleden Uitgelicht - PVD Grondwerken

In Businessclubleden Uitgelicht gaan we elke twee weken op zoek naar de verhalen achter onze partners van RKC Waalwijk. Dit keer wordt er een kijkje genomen bij Piet van Dijk van PVD Grondwerken B.V. uit Nieuwkuijk.

Even voorstellen

Deze week in Businessclubleden Uitgelicht; Piet van Dijk van PVD Grondwerken B.V. Piet is 42 jaar en 12 jaar getrouwd met zijn vrouw Brenda. Verder is hij vader van dochter Lieke van 10. Als vooropleiding heeft hij de MAS afgerond. In zijn vrije tijd vindt Piet het fijn om gezellig met het gezin op pad of op vakantie te gaan. Ook gooit hij graag een pijltje en drinkt hij gezellig een biertje met zijn vrienden. In zijn vrije tijd maakt hij ook graag een ritje op de brommer met de brommerclub.

Piet heeft als grote voorbeeld Johan Cruijff en herkent zich in een van zijn uitspraken. Deze uitspraak luidt als volgt; ‘’Ik heb geen geheim van succes. Gewoon je best doen. Iets leuks vinden en goede mensen om je heen verzamelen. Want alleen kun je niks. Met zijn allen kun je alles’’ – Johan Cruijff.

Bedrijf

Het bedrijf PVD Grondwerken B.V. is opgericht in 2010, toen Piet besloot zijn eerste eigen graafmachine te kopen. De werkzaamheden van het bedrijf bestaan uit grondwerkzaamheden ten behoeve van nieuwbouw. Dit gaat over zowel zakelijk als particulier aanleggen van riolering maar ook het inrichten van tuinen en aanleggen van straatwerk. Met hun jarenlange ervaring kan het bedrijf hun klanten van A tot Z advies geven. Verder geven ze hun klanten het vertrouwen de werkzaamheden naar wens van de klant uit te voeren. Tevens is PVD Grondwerken B.V. een jong, dynamisch bedrijf met korte lijnen waardoor het in staat is snel te schakelen.

Momenteel zijn er bij het bedrijf 15 mensen actief. Hiermee is het bedrijf op meerdere projecten op zowel de zakelijke als de particuliere markt bezig. Binnen het bedrijf is Piet de directeur-eigenaar. In 2010 heeft hij zichzelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is hij gedeeltelijk zelfstandig ondernemer geworden. Dit deed hij dus naast zijn werkzaamheden als kraanmachinist bij een ander bedrijf. Vanuit dit punt is het bedrijf gegroeid tot waar het nu staat.

Piet heeft als toekomstvisie om zijn team uit te breiden naar 20 – 25 medewerkers. Door uitbreiding kan het bedrijf in de toekomst diversiteit creëren in haar machinepark waardoor ze hun klanten nog beter kunnen ontzorgen.

Om deze groei alvast in gang te kunnen zetten heeft de organisatie momenteel een aantal vacatures openstaan. Heeft u hierin interesse? Ga dan vooral naar de website van PVD Grondwerken en bekijk de vacatures: https://pvdgrondwerken.nl/vacatures.

RKC Waalwijk

Piet is met zijn bedrijf bij de Businessclub terechtgekomen via de huidige hoofdsponsor Willy Naessens. Piet kent eigenaar Jeroen de Bonth al een hele lange tijd via zijn vorige werkgever. Willy Naessens is ook een vaste opdrachtgever van PVD Grondwerken en heeft Piet dan ook enthousiast gemaakt om zich aan te sluiten bij de Businessclub. De uiteindelijke doorslag in het lidmaatschap van het bedrijf kwam door de overtuiging en vastberadenheid van oud-commercieel directeur Willem van der Linden. Op uitnodiging is Piet toen in het RKC-stadion geweest waar er een toelichting is gegeven is op wat de Businessclub van RKC Waalwijk nu precies inhoudt. Ook kreeg hij een rondleiding in het stadion. De gemoedelijke sfeer gaf voor Piet ook zeker een doorslag in de beslissing om zich aan te sluiten bij de Businessclub.

Het absoluut pluspunt van het lidmaatschap van de businessclub voor Piet is de verbreding van zijn zakelijk netwerk. Verder ervaart Piet zijn lidmaatschap als positief; ‘’We hebben natuurlijk een gek jaar achter de rug door Corona waarin het lidmaatschap nog niet helemaal als representatief gezien kan worden maar tot op heden bevalt het goed’’. Ook de activiteiten naast de wedstrijden zoals de Mystery Trip en de Foodtruckavond worden als zeer positief en gezellig ervaren. Met de samenwerking met RKC hoopt Piet dan ook zijn zakelijke netwerk uit te breiden en nog vele gezellige wedstrijden en activiteiten met mede-ondernemers mee te mogen maken.

Contactgegevens
Naam: Piet van Dijk
Bedrijf: PVD Grondwerken B.V.
Adres: Pastoor Becxstraat 11, 5253 BV Nieuwkuijk
Tel: 06-46181713
E-mail: info@pvdgrondwerken.nl
Website: www.pvdgrondwerken.nl​​​​​​​