Cargo Logistics en Trimbach Dozen breiden partnership uit

Cargo Logistics en Trimbach Dozen, al meerdere jaren trouwe partners van RKC Waalwijk, zijn ook komend seizoen weer aanwezig in het Mandemakers Stadion! De samenwerking met beide organisaties wordt bovendien uitgebreid.

Coördinator Media, Marketing & Communicatie Ruben Rijpma: ''We zijn erg blij met de vernieuwde samenwerking met Cargo Logistics en Trimbach Dozen, waarbij ik graag Tino & Sjoerd Appels (Cargo Logistics) en Carlos & Amy van Wanrooij (Trimbach Dozen) speciaal wil bedanken. Waar Cargo ons al enkele maanden bijstaat in de verzendingen van onze merchandise, krijgen supporters hun online bestelling voortaan geleverd in een Trimbach-doos.''

Cargo Logistics

Cargo Logistics is al meer dan 45 jaar werkzaam in de logistieke sector. Het bedrijf neemt de logistieke zorgen vanuit bedrijven weg en werkt zowel met een hecht team van logistieke specialisten als een internationaal netwerk aan oplossingen op maat.

Trimbach Dozen

Trimbach Dozen is al meer dan honderd jaar actief als het gaat om kartonnen dozen en verpakkingsmaterialen. Het familiebedrijf levert meer dan 140 verschillende dozen én biedt klanten dozen op maat aan. Sinds 2002 wordt Trimbach Dozen gerund door oud-RKC’er Carlos van Wanrooij en zijn vrouw Brigitte.