RKC Waalwijk historie

De club ontstond in 1940 onder de naam Rooms Katholieke Combinatie (RKC) door het samengaan van HEC, WVB en Hercules. Bij de invoering van het betaald voetbal in 1954 was de club nog geen hoogvlieger en bleef RKC een amateurclub.

Nieuws

Cultuur

RKC Waalwijk is er voor haar omgeving, laat zich zien in de samenleving. RKC Waalwijk neemt haar positie in de samenleving in door samen te werken met maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven, de gemeentebesturen, de samenleving, de supporters en de KNVB.

Supporters

Samen RKC

Samen RKC wil via sport en bewegen een verandering in gang zetten. Sport is namelijk een universele taal, ongeacht je achtergrond, cultuur of beperking. Sport creëert verbondenheid, beïnvloed levensvaardigheden op een positieve wijze en geeft een gevoel van trots mee!

Business

Het RKC-netwerk

De Businessclub van RKC Waalwijk telt ruim 300 leden en is daarmee veruit het grootste zakenplatform dat in Regio De Langstraat actief is. De leden ontmoeten elkaar op wedstrijddagen en tijdens diverse, door het Businessclub-bestuur, georganiseerde activiteiten zoals bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek, golfdag, borreluurtjes en diverse netwerksessies.

Sponsoring

Samen staan we sterk. ‘Partner’. Dat woord doet er toe. Eenrichtingsverkeer? Geen sprake van! Graag stellen wij, samen met u, een samenwerkingsverband samen dat perfect past bij uw onderneming.

Netwerken en evenementen

Feest & Event

Een activiteit op maat organiseren voor uw personeel, vrienden of familie? Dan zit u goed in het Mandemakers Stadion! Van een kleine vergadering voor tien personen, een zakenlunch of een diner, tot een feest; het is allemaal mogelijk!

Cookaholics

Cookaholics, creatieve cateringpartner van RKC Waalwijk, verzorgt bij wedstrijden, feesten, partijen en andere evenementen de catering in de zakelijke ruimtes van het Mandemakers Stadion. Ze maken van elk evenement een unieke beleving.