Vraag & Aanbod

Iedere ondernemer merkt in kleine of grote mate de gevolgen van de pandemie. Hoe gaaf als we elkaar binnen het RKC-netwerk helpen en elkaar business gunnen! Hieronder vindt u meerdere aanbiedingen van leden uit de RKC Waalwijk Businessclub. Interesse? Neem gerust contact op! Samen komen we hier beter uit.

Plus Stephan van Engelen

Voor alle Businessclubleden van RKC Waalwijk biedt Plus Stephan van Engelen een welkomspakket ter waarde van € 50,- aan bij het bezorgen van de boodschappen voor de (bedrijfs)kantine. Mocht je hier van gebruik willen maken neem contact op met: stephan.vanengelen@plus.nl.

Beekmans Heftrucks

Gratis veiligheidskeuringen op locatie voor alle RKC Waalwijk Businessclubleden (maximaal 3 machines gratis, meerdere machines tegen een kleine betaling). Mocht je hier van gebruik willen maken neem contact op met: jarmo@beekmansheftrucks.nl.

ILC Taleninstituut

RKC Waalwijk Businessclubleden kunnen tegen een aantrekkelijk aanbod kennismaken met de werkwijze van ILC, wanneer er een training wordt afgenomen ontvang je 4 lesuren gratis. Mocht je hier gebruik van willen maken neem contact op met: lineke@ilc-talen.nl.

De Langstraat Hoveniers

Geef jij jouw bezoek een onvergetelijke indruk? Laat je bedrijfstuin schitteren, nu speciaal voor alle Businessclubleden van RKC Waalwijk een kosteloze kennismaking en adviesgesprek! Mocht je hier gebruik van willen maken neem contact op met: marcel@delangstraat.nl.

HC Groep

Speciaal voor de Businessclubleden van RKC Waalwijk biedt HC Groep een gratis Webinar aan waarin zij worden meegenomen in de stappen die nodig zijn om verschillende gebouwen te voorzien van een gezond binnenklimaat. Mocht je hier gebruik van willen maken neem contact op met: p.beunk@hcgroep.com.

Kompas Veiligheidsgroep

Als Businessclublid van RKC Waalwijk ontvangt u, een korting van 10% op het E-learning BHV Herhaling Plus pakket (á € 54 per persoon) óf Compleet pakket (á 64,- per persoon). Mocht je hier gebruik van willen maken neem contact op met: e.overbeek@kompasveiligheidsgroep.nl.

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Voor alle RKC Waalwijk Businessclubleden die een vergaderarrangement boeken in 2021: 25% korting op de zaalhuur. RKC Waalwijk Businessclubleden die een overnachting boeken in 2021 krijgen een gratis (zakelijk) welkomscadeau op de hotelkamer. Mocht je gebruik willen maken van deze aanbieding neem contact op met: coen@guesthousehotels.nl.

Bert van Loon Groentechniek

Voor alle Businessclubleden van RKC Waalwijk een gratis demonstratie van de desbetreffende/gewenste machine. Mocht je gebruik willen maken van deze aanbieding, neem contact op met: sales@vanloongroentechniek.nl.

Van Krieken Koffieservice

Alle Businessclubleden van RKC Waalwijk krijgen 25% korting op alle koffiemachines, twee jaar garantie en gratis technische service bij afname van onze producten. Mocht je gebruik willen maken van deze aanbieding, neem dan contact op met: marc@vankriekenkoffie.nl.

ProContact

Alle leden van de Businessclub van RKC Waalwijk ontvangen 8% korting op een job marketing campagne, content marketing campagne voor op LinkedIn, Facebook & Instagram en een social selling campagne via LinkedIn Sales Navigator Enterprise. Mocht je hier gebruik van willen maken, neem contact op met: noud@pro-contact.nl

Tredos

Voor alle leden van de RKC Waalwijk Businessclub is er een speciale pagina opgericht: RKC Landingspagina - Tredos.nl. Voor meer informatie neem contact op met: s.vanoverdijk@tredos.nl.

Maal5

Alle leden van de Businessclub van RKC Waalwijk ontvangen 11% korting op een oven heerlijke maal. Bestel direct je maal op www.maal5.nl met de code ONSRKC11 en haal af bij het RKC Stadion. U kunt op de dag zelf tot 14:00uur bestellen en de maaltjes zijn dan vanaf 15:00uur tot 18:00uur op te halen bij het kantoor van Cookaholics.

Vragen of op zoek naar een samenwerking of wil je als pick-up locatie fungeren? Mail steffan@maal5.nl.

Prins Petfoods

De leden van de Businessclub van RKC Waalwijk ontvangen bij aankoop van een kleinverpakking Prins Brokvoeding een tweede kleinverpakking Prins gratis! Wil je gebruik maken van deze aanbieding, neem contact op met: service@prinspetfoods.nl.