Bereikbaarheid

Auto - vanuit Gorinchem/Breda
  • Op de A27 neem je de afslag Waalwijk/’s-Hertogenbosch (A59). Op de A59 neem je de afslag Waalwijk-Oost en volg je de weg naar rechts. Bij het kruispunt ga je rechts en blijf je deze weg volgen.
  • Na ± 500 meter maakt de weg een scherpe bocht naar links, je blijft deze weg volgen. Bij de rotonde ga je rechtdoor. Na een paar honderd meter zie je de lichtmasten van het stadion. Meteen na de flats aan uw rechterzijde ga je naar rechts.
  • Dit is de Ambrosiusweg. Vervolgens ga je linksaf, je komt dan op de Olympiaweg. Aan deze weg is de hoofdingang en de parkeerterreinen P1, P2 en P3 waarvoor geldige parkeerkaarten nodig zijn. De kassa’s vind je aan de Akkerlaan.
Auto - vanuit ‘s-Hertogenbosch

U neemt de A59 richting Waalwijk. Op de A59 neem je de afslag Waalwijk-Oost en blijf je deze weg volgen. Zie verder hierboven.

Auto - vanuit Tilburg

Komende vanuit Tilburg ga je bij de stoplichten rechtsaf (bij Piet Klerkx). Deze weg blijf je volgen tot de T-kruising, waar je links gaat (Akkerlaan). Na 500 meter zie je het stadion aan uw linkerhand. Je volgt de weg en gaat voorbij het Mandemakers Stadion. Eerst een bocht naar links. Bij de T-splitsing in de bocht naar rechts ga je naar links.

Openbaar Vervoer

Waalwijk beschikt niet over een treinstation. Je kunt met de trein uitstappen in ’s-Hertogenbosch of in Tilburg en de reis vervolgen met de bus. De haltes in de buurt van het Mandemakers Stadion zijn halte Merwedelaan en halte Overlaatweg.

OV - Station Tilburg

Vanaf station Tilburg kun je het Mandemakers Stadion bereiken met lijn 301 – uitstappen bij halte van de Merwedelaan en lijn 136 – halte Overlaatweg. Beide lijnen hebben een rechtstreekse verbinding; je stapt vlakbij het Mandemakers Stadion uit.

OV - Station ‘s-Hertogenbosch

Vanaf station ’s-Hertogenbosch kun je het Mandemakers Stadion bereiken met lijn 301 – uitstappen bij halte van de Merwedelaan, lijn 136 – halte Overlaatweg. Beide lijnen hebben een rechtstreekse verbinding; je stapt vlakbij het Mandemakers Stadion uit.

Het stadion van RKC Waalwijk is dus goed bereikbaar met de bus. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op slecht 5 minuten loopafstand van het stadion. Bij deze bushalte (bushalte V.d. Merwedelaan) stoppen onder andere bussen uit ’s-Hertogenbosch, Vlijmen, Drunen, Sprang-Capelle, Waalwijk, Kaatsheuvel en Tilburg.