Cookaholics

Cookaholics, de creatieve cateringpartner van RKC Waalwijk, verzorgt bij wedstrijden, feesten, partijen en andere evenementen de catering in de zakelijke ruimtes van het Mandemakers Stadion.

Deze partner is begonnen met enthousiasme. Met passie om mooie en fijne dingen te creëren die “toevallig” te maken hebben met bijzonder lekker eten en drinken. Met de originaliteit, innovatie, kwaliteit en liefde voor het vak weet Cookaholics van ieder evenement een totaalbeleving te maken. Sommige mensen noemen dat catering, anderen noemen het kunst. Of het nu een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een diner is, Cookaholics maakt van elk evenement een unieke beleving.

''Iedere zakelijke en particuliere bijeenkomst tot een unieke totaalbeleving maken, dat is onze taak. Zonder zorgen en met de juiste aandacht.''

Dagelijks is de culinaire brigade van Cookaholics bezig met het bedenken, ontwikkelen en verfijnen van creatieve gerechten. Dit uit zich in verrassende, unieke smaakcombincaties en een aantrekkelijk stukje kunst op het bord. Of het nu gaat om spruitjes, coquilles of kroketten, ieder gerecht wordt bij Cookaholics een intense smaakbeleving.