Feest & Event

Een activiteit op maat organiseren voor uw personeel, vrienden of familie? Dan zit u goed in het Mandemakers Stadion! Van een kleine vergadering voor tien personen, een zakenlunch of een diner, tot een feest voor 800 personen; het is allemaal mogelijk, 24 uur per dag, zeven dagen per week! Door onze hoogwaardige samenwerking met Cookaholics wordt u tijdens uw lunch, diner of vergadering verwend met een intense smaakbeleving. 

Samen met de medewerker horecazaken van RKC Waalwijk kunt u uw wensen volledig op maat vervullen, zodat uw investering gegarandeerd rendeert op de wijze zoals u dit zou willen! Als partner van RKC Waalwijk heeft u de mogelijkheid om tegen speciale partnertarieven voordelig uw wens te kunnen vervullen in één van de zakelijke ruimtes van het Mandemakers Stadion.

Onze ruimtes

RKC Waalwijk Gameroom

Op zoek naar een out-of-the-box vergadering? Brainstormen in een unieke ruimte mét de mogelijkheid op ontspanning? Dan is de officiële Gameroom van RKC Waalwijk het antwoord! De Gameroom biedt u alle gemakken voor een geslaagde meeting.

RABO Businessroom

De RABO Businessroom is geschikt voor gezelschappen tot 500 personen. Deze sfeervolle ruimte met uitzicht op het trainingsveld is bijzonder geschikt voor feesten en evenementen zoals personeelsfeesten en grote vergaderingen.

RABO Lounge

De RABO Lounge is geschikt voor gezelschappen tot maximaal 200 personen. Deze ruimte met zicht op het veld in het Mandemakers Stadion is smaakvol ingericht met lichte designmeubelen. De RABO Lounge is bijzonder geschikt voor feesten en evenementen zoals een jubileum of een zakelijke afscheidsreceptie.

RABO Huiskamer

De uiterst sfeervolle RABO Huiskamer leent zich uitstekend voor kleine gezelschappen tot 50 personen. In deze ruimte met zicht op het veld in het Mandemakers Stadion kunt u voor de wedstrijd in privésfeer dineren en samenzijn om vervolgens de wedstrijd van RKC Waalwijk op de beste zitplaatsen in het stadion te volgen. Maar ook voor vergaderingen in klein formaat buiten de wedstrijddagen is deze ruimte uitermate geschikt.

De Arend Spelerslounge

De Arend Spelerslounge is uitermate geschikt voor gezelschappen tot maximaal 125 personen. Deze ruimte is hét verblijf van de spelers van RKC Waalwijk rondom wedstrijden en trainingen. Met een gezellige bar, mooi meubilair, een poolbiljart en de vele mogelijkheden met beeld & geluid leent deze ruimte zich uitstekend voor feesten en evenementen zoals een jubileum of een zakelijke (afscheids)receptie.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!
Velden met * zijn verplicht.