Cultuur

Missie

RKC Waalwijk is een transparante en gepassioneerde betaalvoetbalorganisatie in Noord-Brabant die structureel professioneel voetbal speelt in de Eredivisie, om zodoende optimaal te voorzien in de sportieve, economische en sociale behoeften van alle doelgroepen (personeel, supporters, sponsors en vrijwilligers) van de club.

Visie

Als transparante betaaldvoetbalorganisatie geven wij op een professionele doch familiaire wijze invulling aan de behoeften van de regio Waalwijk als het gaat om het spelen van betaald voetbal, het bewaken en uitstralen van onze identiteit, het bieden van een platform voor business en het inzetten van onze identiteitskracht voor sociaal maatschappelijke doeleinden.

Kernwaarden

RKC Waalwijk staat voor ontwikkeling, is creatief, ambitieus en een verbinding in De Langstraat, en brengt dit op professionele wijze tot uiting.

Wij Vormen Tezamen

RKC Waalwijk is er voor haar omgeving, laat zich zien in de samenleving. RKC Waalwijk neemt haar positie in de samenleving in door samen te werken met maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven, de gemeentebesturen, de samenleving, de supporters en de KNVB.

Door krachten te bundelen, kan de maatschappelijke functie van RKC Waalwijk in de toekomst verder groeien. Niemand hoeft in deze alleen te staan, is de mening toegedaan.