Clubkaart

De RKC Waalwijk clubkaart biedt jou de mogelijkheid om voor veel thuiswedstrijden van RKC Waalwijk kaarten te kopen. Een clubkaart alleen is, in tegenstelling tot de seizoenkaart, geen bewijs van toegang. Deze kaart is verkrijgbaar in de RKC Waalwijk Fanshop of via info@rkcwaalwijk.nl met een kopie van een paspoort/ID-bewijs, adresgegevens en een telefoonnummer. Door vóór de aanvraag alvast een account in onze ticketshop aan te maken, kan de clubkaart sneller gekoppeld worden. Je kunt niet van meerdere voetbalclubs in Nederland een clubkaart hebben.

De clubkaart: 
  • Geeft je de mogelijkheid toegangskaarten te kopen voor veel thuiswedstrijden;
  • Is géén bewijs van toegang;
  • Is 5 jaar geldig;
  • Is persoonsgebonden;
  • Verkrijgbaar in de RKC Waalwijk Fanshop of via info@rkcwaalwijk.nl met een kopie van een paspoort/ID-bewijs, adresgegevens en een telefoonnummer;
  • Is gratis.
Hoe zit het nu met de clubkaart-verplichting?

Je wilt een thuiswedstrijd van RKC Waalwijk bezoeken of je wilt familie, vrienden of kennissen meenemen naar het Mandemakers Stadion, maar jij weet niet wanneer je een clubkaart nodig heeft? Wij zetten het graag voor u op een rijtje.

Wedstrijden zonder clubkaart-verplichting

Bij een aantal thuiswedstrijden van RKC Waalwijk geldt géén clubkaart-verplichting. De verkoop van toegangskaarten start meestal 2-3 weken voor aanvang van de wedstrijd. In de voorverkoop en op de dag van de wedstrijd kan iedereen (dus ook als je geen clubkaart hebt) toegangskaarten kopen. Indien er op de wedstrijddag nog toegangskaarten verkrijgbaar zijn, gaan de kassa’s 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd open.