Darren Maatsen gaat voor buitenlands avontuur in Noorwegen

Darren Maatsen vertrekt na twee jaar uit het Mandemakers Stadion. De 29-jarige aanvaller gaat zijn geluk beproeven bij Stabaek Fotball te Noorwegen. De aanvaller vertrekt per direct naar de club die uitkomt in de hoogste Noorse voetbaldivisie.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld: ''Darren was de afgelopen twee jaar een voorbeeldprof, op en buiten het veld. Met zijn snel- en onbreekbaarheid was hij voor iedere tegenstander een plaag en van waarde voor het team. Via deze weg willen we Darren bedanken voor zijn periode bij ons RKC Waalwijk en veel geluk en gezondheid toewensen voor hetgeen dat op zijn pad komt in Noorwegen!''

Darren Maatsen
De buitenspeler maakte op 5 augustus 2011 namens Excelsior zijn debuut in het betaalde voetbal. Na twee jaar Kralingen koos hij voor zijn eerste buitenlandse avontuur bij het Schotse Ross County. Zijn carrière leidde hem hierna via FC Den Bosch, het Cypriotische Agia Napa, Go Ahead Eagles en het Griekse Apollon Smyrnis om uiteindelijk in de zomer van 2018 neer te strijken in Waalwijk. Maatsen speelde in totaal 60 officiële duels in het Geelblauw, waarin hij goed was voor vijftien doelpunten en zes assists. Hoogtepunten in Waalwijkse dienst waren onder andere de promotie en de bekeroverwinning tegen PSV-uit (2-3), waarin Darren goed was voor twee treffers.