DAS Bouwsystemen nieuwe broeksponsor RKC Waalwijk

Partner DAS Bouwsystemen uit Drunen is met ingang van het nieuwe Eredivisieseizoen 22/23 de nieuwe broeksponsor van RKC Waalwijk. De afbouwspecialist is daarmee komend seizoen zichtbaar op het wedstrijdtenue.

Commercieel directeur Rob de Groot: ''Het feit dat we een nieuwe stap hebben gezet in de samenwerking met DAS Bouwsystemen, tekent de goede onderlinge verstandhouding die de afgelopen jaren is opgebouwd. We kijken er dan ook naar uit om met hen op de broek te beginnen aan een nieuw Eredivisieseizoen.''

René Vissers, directeur en eigenaar van DAS Bouwsystemen: ''We zijn enorm trots dat we als DAS Bouwsystemen samen met Willy Naessens, Mandemakers Keukens, Van Mossel, TOTO en JM van Delft & zn komend seizoen onderdeel zijn van het selecte groepje sponsoren op het wedstrijdtenue. De samenwerking met RKC Waalwijk is altijd al goed geweest en we zijn blij dat we dit partnership nu op deze manier hebben kunnen uitbreiden.''

DAS Bouwsystemen, gevestigd in Drunen, is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de bouw en verbouw van de mooiste kantoren en bedrijfsruimtes. Van het eerste concept tot de realisatie biedt DAS u het totale afbouwpakket. Het bedrijf werkt nauw samen met hoofdpartner Willy Naessens, Van Mossel, Mandemakers Keukens en JM van Delft & zn, wat het extra bijzonder maakt dat deze partijen nu gezamenlijk op het tenue van de club prijken.

Froster/PolarPack

Met de komst van DAS Bouwsystemen op de broek, komt er een einde aan het broeksponsorschap van Froster/PolarPack. De specialist in frozen food logistics blijft wel actief als partner binnen de RKC Waalwijk Businessclub.