Artiesten van RKC Live 2023

RKC Live is niet compleet zonder live muziek en spectaculaire acts. Graag delen we het eerste twee namen van de line-up van dit jaar met u. De avond zal gevuld worden met optredens van onder andere Xander de Buisonjé en John West! De overige artiesten volgen binnenkort. Lees hieronder meer over de eerste twee artiesten van RKC Live 2023.

Xander de Buisonjé

Vorig jaar maakte hij er een fantastisch feest van tijdens zijn optreden op RKC Live en ook dit jaar is hij onderdeel van de line-up! Xander de Buisonjé maakte zijn grote doorbraak als leadzanger van Volumia. Met nummers als 'Hou me vast', 'Het is over' en 'Afscheid' bereikten de band het grote publiek. In 2002 ging Xander solo verder en sindsdien bracht hij maarlieftst vijf solo albums uit. Daarnaast was hij vaak op televisie als presentator te zien. Zeven jaar op rij was hij de host van 'De Vrienden van Amstel LIVE!'. Verder deed hij mee aan 'Holland Zingt Hazes', 'The Next Pop Talent' en 'Bloed, Zweet en Tranen'. We zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat Xander er dit jaar opnieuw bij is tijdens RKC Live.


John West

Niemand minder dan John West is onderdeel van onze line-up op 15 juni! Op negentienjarige leeftijd bracht zanger John West zijn eerste single 'Weet wat je begint' uit. In 2008 kwam er een tweede single genaamd 'Verliefdheid' uit. Beide nummers werden een hit in de top 100. In 2015 was de Hagenees te zien in de talentenjacht 'Bloed, Zweet & Tranen'. John staat erom bekend met zijn Nederlandstalige hits een groot feest te maken en dit jaar dus ook tijdens RKC Live.