Download de RKC Waalwijk App

De officiële RKC Waalwijk App is een prachtige toevoeging voor onze supporters om de ultieme wedstrijdbeleving te ervaren, op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, je ticket- merchandise- en horeca-aankopen te beheren. Klik op je aanbieder en download de app snel & eenvoudig.

Mis niets!

Met de RKC Waalwijk App, in samenwerking met Stadium Connected ontwikkeld, ontvang je al het actuele clubnieuws en mis je helemaal niets van de Geelblauwen. In de app kan je verder vóór de wedstrijd de uitslag voorspellen en tijdens de wedstrijd jouw Man of the Match kiezen. Daarnaast kan je de wedstrijden van de Geelblauwen live volgen aan de hand van diverse statistieken. Geen doelpunt meer missen? Zet je notificaties aan, zodat je altijd op de hoogte bent van doelpunten van ons RKC.

Account

Voor het gebruik van aankopen en het beheren van je horeca tegoeden is een account noodzakelijk. Wanneer je al een bestaand account hebt, kan je daarmee heel eenvoudig inloggen. Wanneer je nog geen account hebt, dan kan je die aanmaken op mijn.rkcwaalwijk.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om in te loggen met je Facebook of Google account. 

Vragen?

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Stuur dan gerust een mail info@rkcwaalwijk.nl en wij helpen je.