RKC en DRI Rubber samen naar een coronaproof Mandemakers Stadion

De samenwerking tussen RKC Waalwijk en DRI Rubber heeft in tijden van corona tot iets moois geleid. In en om het Mandemakers Stadion heeft DRI speciale matten geleverd waarmee de anderhalve meter op verschillende locaties in en rondom het stadion goed gewaarborgd kan worden.

Door middel van gele vierkanten op deze matten wordt duidelijk aangegeven waar men kan gaan staan om de afstand te bewaren. In het Mandemakers Stadion zijn ze langs het veld bij de dug-outs te vinden, evenals achter de boarding en bij de hoofdingang. Met dank aan dit hulpmiddel kunnen de technische staf, fotografen en sponsoren op veilige wijze de wedstrijd bekijken door voldoende afstand van elkaar houden.

Ook Steef Nieuwendaal, accountmanager van RKC Waalwijk, is verheugd met de uitkomst van deze mooie samenwerking: “Wij zijn erg dankbaar dat DRI ons heeft geholpen met het waarborgen van de veilige afstand in ons stadion. De aangeleverde matten zijn een mooi voorbeeld van wat de samenwerking die wij als RKC Waalwijk hebben met DRI Rubber kan opleveren.“

DRI Rubber
DRI Rubber is de nummer één in het herbewerken van rubber grondstoffen naar een kwalitatief hoogwaardig halffabricaat (FRC - fiber rubber compound). Deze is geschikt als alternatieve grondstof voor de productie van industriële banden, automotive- en technische rubber producten. Verder zijn zij ook potentiële klanten van dienst in het adviseren van en oplossen van rubbertechnische vraagstukken die betrekking hebben op de toepassing van het FRC materiaal.