Speelschema 'FOX Sports Eredivisie Comeback' bekend

FOX Sports en de Eredivisie hebben deze ochtend het speelschema van de FOX Sports Eredivisie Comeback bekend gemaakt. Van 1 augustus tot 27 augustus 2020 zal RKC Waalwijk, net als alle andere Nederlandse Betaald Voetbalorganisaties, oefenwedstrijden afwerken om zich voor te bereiden op het seizoen 2020/2021. 

Spelers, technische staf en de gehele organisatie zijn erg blij met het vooruitzicht dat er weer gespeeld gaat worden. Alle liveduels van de Eredivisie Comeback zullen worden uitgezonden op FOX Sports. Voor RKC betekent dat de volgende wedstrijden live op tv te zien zullen zijn:

Ajax – RKC Waalwijk (zaterdag 8 augustus, 18.45 uur)
RKC Waalwijk – Sparta Rotterdam (donderdag 27 augustus, 20.00 uur) 

Complete oefenprogramma
Uiteraard speelt RKC buiten bovenstaande wedstrijden meer duels in voorbereiding op het nieuwe seizoen. RKC verwacht binnenkort haar volledige oefenprogramma te publiceren. 

Mogelijk publiek
Op dit moment wordt er onderzocht of er in augustus bij oefenwedstrijden van RKC in het Mandemakers Stadion met of zonder publiek gespeeld gaat worden. Zodra hier meer duidelijkheid over is, zal dat uiteraard gecommuniceerd worden via de bekende kanalen van de club.