Willy Naessens Fanplein tijdens RKC Waalwijk - FC Twente omgetoverd tot Candyland!

Zondagmiddag 24 september neemt RKC Waalwijk het om 16.45 uur op tegen het FC Twente van oud-RKC trainer Joseph Oosting. Voor de wedstrijd wordt het Willy Naessens Fanplein omgetoverd tot Candyland! Een feest voor ieder kind, met heerlijke lekkernijen en leuke activiteiten op het Fanplein. Daarnaast wordt Ajax - Feyenoord op een groot scherm live uitgezonden. Een perfecte middag voor het hele gezin. Kom jij ook?

Het Wily Naessens Fanplein opent om 14.15 uur haar deuren en hier vind je allerlei zoetigheden en leuke activiteiten. Zo zul je hier onder meer popcornmachines, suikerspinnen en dontus vinden. Ook is er bij de horecapunten in het stadion een speciale kids-deal. Voor slechts €2,50 heb je hier een zak spekjes én een CapriSun! Kom dus zeker kijken en natuurlijk proeven bij de verschillende kraampjes.

Om 16.45 uur start de wedstrijd tegen FC Twente. Voor het duel met de Tukkers kunnen seizoenkaarthouders drie extra tickets bestellen. Clubkaarthouders kunnen één ticket bestellen. Vanaf 14.15 kan je in de Fanshop terecht voor tickets en merchandise!

Ajax - Feyenoord op groot scherm

Op zondag 24 september staat ook De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord op het programma. De wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA begint om 14.30 uur. Op het Fanplein wordt een groot scherm geplaatst zodat iedereen deze wedstrijd ook live kan volgen. 

Mandemakers Stadion = rook- & vuurwerkvrij!

Graag attendeert RKC Waalwijk haar supporters erop dat het Mandemakers Stadion rook- en vapevrij is! Ook vuurwerk is ten strengste verboden op het terrein.