RKC Waalwijk Gameroom

Met de Gameroom heeft RKC Waalwijk een perfecte eventlocatie in huis waar voornamelijk gamen centraal staat. Met 3 reguliere beeldschermen en 1 groot scherm is er volop ruimte om te gamen – recreatief of competitief. FIFA is onlosmakelijk verbonden aan een Gameroom in een voetbalstadion, maar ook een potje Call of Duty Warzone of Fortnite behoort tot de mogelijkheden. En wil je net als Max Verstappen in een officiële Redbull racestoel de beste zijn in de F1, ook dan ben je hier aan het juiste adres. 

Wedstrijddagen

Op wedstrijddagen van RKC Waalwijk is de gameroom af te huren rondom de wedstrijd. Terwijl bijvoorbeeld de ouders/begeleiders wat drinken in het spelershome, vermaken de gasten zich in de Gameroom. Een potje FIFA tegen elkaar, natuurlijk met RKC Waalwijk als team, voordat de echte wedstrijd begint. En wie durft het op te nemen tegen één van de officiële RKC eSporters? Of liever een rondje rijden als Max Verstappen, het kan allemaal! 

Het afhuren van de Gameroom kan voor of na de wedstrijd, of zelfs beiden, afhankelijk van jouw wensen. Gezien de perfecte locatie van de Gameroom aan de voorkant van het stadion, is het vaak mogelijk om hier zelfs de spelers langs te zien lopen.

Let op: het afhuren van de gameroom op wedstrijddagen is populair en snel volgeboekt, er op tijd bij zijn is hierbij dus een must. 

Kinderfeestjes

Met de eerdergenoemde activiteiten als basis, is een kinderfeestje één van de meest geboekte activiteiten in de Gameroom. Hoe ziet zo’n kinderfeestje er dan uit? Dat kan bijvoorbeeld als volgt zijn: 

  • Ontvangst bij de hoofdingang RKC Waalwijk;
  • Gamen in de Gameroom van RKC Waalwijk (vrij gamen of toernooivorm);
  • Wat eten en drinken + cadeaus uitpakken;
  • Rondleiding door het stadion;
  • Het met z’n allen opnemen tegen een van de officiële eSporters van RKC Waalwijk.

Bovenstaande is slechts een voorbeeld. Heb je iets anders in gedachte? Laat het ons dan vooral weten zodat we de opties kunnen bespreken. 

Masterclass

Voor de echte FIFA-liefhebbers die hun niveau een stukje hoger willen tillen, is het ook mogelijk een masterclass FIFA te boeken. In een paar uur tijd zal een van de officiële RKC eSporters door middel van tips & tricks uitleggen hoe jij dit ook kan toepassen. Nadat iedereen dit onderling heeft uitgeprobeerd, is het natuurlijk tijd dit om de beurt in de praktijk te brengen tegen de eSporter. 

Business meetings

Om voor zowel onze partners als andere bedrijven een creatieve vergaderruimte buiten kantoor aan te bieden, is er ook op zakelijk vlak nagedacht over de inrichting van de gameroom. Het grote scherm biedt u de perfecte gelegenheid om een presentatie duidelijk over te brengen. En even wat afleiding nodig? De beste rondetijd neerzetten in de officiële Redbull racestoel of een potje FIFA behoort tot de mogelijkheden om vervolgens weer de laatste punten op de agenda te bespreken aan onze vergadertafel. 

Ik zou graag meer informatie willen over de Gameroom

Ik zou graag meer informatie willen over de RKC Waalwijk Gameroom
Vink het vakje hiernaast aan.