New Care Supplements trotse sponsor van RKC Waalwijk

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

SC Heerenveen

Eredivisie
8 December 2019, 14:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

New Care Supplements en RKC Waalwijk zijn een intensieve samenwerking aangegaan. Vanaf dit seizoen zal New Care Supplements de volledige selectie van RKC Waalwijk voorzien van adviezen over voeding en dopingvrij gecertificeerde voedingssupplementen. Frank Menue, directeur van New Care Supplements, is verguld met de samenwerking. ‘’RKC Waalwijk wordt onderdeel van ons prachtige scala aan topsport-ambassadeurs en verenigingen die we ondersteunen. Het is prachtig dat we met New Care Supplements een bijdrage kunnen leveren aan een gezond en evenwichtig voedingspatroon van deze selectie.’’

Maar ook jullie als fans profiteren mee van deze samenwerking. Op vertoon van je seizoenkaart krijg je namelijk 20% korting op al je New Care – aankopen bij de 9 aangesloten verkooppunten in de buurt! Dat zijn Apotheek Olympia in Waalwijk, Apotheek Driessen in Waalwijk, Apotheek De Koning in Kaatsheuvel, Apotheek De Koning in Loon op Zand, DA Ingrid in Dongen, DA Van Mierlo in Raamsdonksveer, DA van de Gevel in Oosterhout, Reformhuis Van Herpt in Drunen en DIO Drogisterij & Parfumerie in Drunen.

Kijk voor meer informatie over New Care Supplements en al hun producten op http://www.new-care.nl/ en volg ze op social media!

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

SC Heerenveen

Eredivisie
8 December 2019, 14:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.