Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

FC Twente

Eredivisie
20 December 2019, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Go Ahead Eagles
0 - 0

RKC Waalwijk
Keuken Kampioen Divisie
Vrijdag 22 december, 20:00 uur - De Adelaarshorst, Deventer
Scheidsrechter: Martin van den Kerkhof - Toeschouwers: 6278
20. Hans Mulder
39. Joey Suk
44. Irvingly van Eijma
63. Leon de Kogel
Kaarten Verslag Foto's Video's

RKC Waalwijk doet zichzelf tekort in een doelpuntloze remise

Gisterenavond speelde ons RKC Waalwijk in een mistige Adelaarshorst het laatste duel van 2017, uit tegen Go Ahead Eagles. De Geelblauwen begonnen sterk aan het duel en lieten binnen tien minuten twee grote kansen onbenut, zonde! Ook in de tweede helft creëerde de ploeg diverse mogelijkheden om op voorspong te komen. Helaas werd geen van de kansen verzilverd en eindigde het kansrijke duel in 0-0.

Na vier minuten spelen creëerden de Geelblauwen al de eerste (kop)kans van de wedstrijd via Johan Voskamp. Niet veel later werd een inzet van Greene net van de lijn gehaald. RKC was sterk in de openingsfase en had de overhand, maar vergat dit uit te drukken in de score. Na 45 minuten spelen zochten de teams de kleedkamer op na een doelpuntloze eerste helft.

In de 54e minuut ontstond de allereerste kans van de wedstrijd voor de thuisploeg, maar doelman Vaessen wist het schot van Stefano Beltrame te promoveren tot een corner. In het restant van het duel hoefde Vaessen weinig in actie te komen, daarentegen creëerden de Waalijkers diverse kansen via onder meer Mohamed Mezghrani, Irvingly van Eijma, Johan Voskamp, Paul Quasten en Chovanie Amatkarijo. Allen lukten het niet om de 0-1 op het scorebord te zetten.

Zo sluit RKC Waalwijk 2017 af met één punt in Deventer. De ploeg gaat de winterstop in met 19 punten en is terug te vinden op de 15de plaats in de Jupiler League. Vrijdag 12 januari 2018 20.00 uur vangt voor RKC Waalwijk de competitie weer aan. Er wordt dan in het Mandemakers Stadion aangetreden tegen Jong AZ.

Videosamenvatting: http://bit.ly/2BsG404.

Wij willen de meegereisde fans bedanken voor  hun support in Deventer. De lezer bedankt voor het volgen van de uitwedstrijden via Twitter, Instagram en de website.


Opstelling RKC Waalwijk
Vaessen, Drost, Lammers, Mezghrani, Quasten, Baggerman, Greene, Mulder (46. Van Arnhem), Bakari (71. Amatkarijo),Van Eijma, Voskamp

Wisselspelers: Bergkamp

Hoofdcoach: Van den Berg

Opstelling Go Ahead Eagles
Sonny Stevens, Xandro Schenk, Brem Soumaoro, Stefano Beltrame, Joey Suk, Pieter Langedijk, Sjoerd Overgoor (75. Givan Werkhoven), Sam Hendriks, Patrick Maneschijn (46. Leon de Kogel), Dennis Hettinga, Joey Groenbast (57. Orhan Dzepar).

Hoofdcoach: Jan van Staa

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

FC Twente

Eredivisie
20 December 2019, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Topscorers

Sylla Sow 4 goals
Clint Leemans 4 goals
Melle Meulensteen 3 goals

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.