MaS

De Supportersvereniging RKC Waalwijk is in staat tot het aanbieden van maatschappelijke stages (MaS). In het verleden hebben stagiares deze met genoegen afgesloten. Lijkt het jou ook leuk om tijdens je maatschappelijke stage én RKC Waalwijk te helpen én een bijdrage te leveren aan de maatschappelijke betrokkenheid van de club? Vraag dan bij ons naar de mogelijkheden!

De Supportersvereniging RKC Waalwijk
De SV RKC is een vereniging die 100% draait op de inzet van vrijwilligers. Haar doel is om supporters dichter bij elkaar en bij de club te brengen. Zij doet dit door het organiseren van tal van maatschappelijke activiteiten.

Wat verwachten wij van stagiares?
Wij verwachten enthousiaste, serieuze stagiares die iets hebben met RKC Waalwijk en voetbal (bij voorkeur leerlingen met een SeizoensClubkaart, dit is echter niet verplicht).

Wat bieden wij?
Er zijn volop taken die je in het kader van de MaS bij ons kunt doen. Hierbij kun je denken aan:
- medeorganisatie van maatschappelijke activiteiten (zoals een voetbaltoernooi voor jongeren, of een kerstbingo);
- medeorganisatie van busreizen naar uitwedstrijden (zodat deze wedstrijden voor iedereen toegankelijk worden);
- medeorganisatie van activiteiten om supporters te binden (zoals een forumavond, feestavond, nieuwjaarsreceptie of stadionloop);
- meehelpen met verenigingsactiviteiten (zoals het maken van een clubblad, of organiseren van een ledenvergadering);
- meehelpen in de winkel / aan de servicebalie; 
- meehelpen aan sfeeracties in en rondom het stadion;
- ondersteuning bij zelfbedachte projecten van leerlingen rondom RKC Waalwijk;
- etc.

Uiteraard zijn we wel afhankelijk van de activiteiten die voor het moment van het jaar op de planning staan. Wat een stagiair bij ons komt doen wordt altijd persoonlijk afgesproken met diegene. Wij willen de stagiair taken bieden die hem/haar leuk lijken en bij diegene passen. Wij willen dat een MaS zinvol, leerzaam en leuk is! 

Wat bieden wij niet?
Wij bieden geen suf schoonmaak- / opruimwerkzaamheden aan als MaS. Wij bieden geen rustige MaS, waarbij je niets hoeft te doen. Bij ons is het altijd gezellig druk. 

Stagemomenten
De stagemomenten zijn altijd in overleg met de stagiar(e), maar vallen altijd buiten schooltijd. Hierbij moet je denken aan avonden en/of weekenden. Let op: wij draaien geen full-time werkweek!

Lijkt je deze stage leuk en zit je op
het d’Oultremontcollege, de Overlaat, de Walewyc of het Willem van Oranje college in Waalwijk? Log dan in op WisMas en zoek onze vacature! Of neem contact op met de stagemakelaar in onze regio.

Zit je niet op een van bovenstaande scholen?
Wanneer je deze stage toch leuk lijkt en meer wilt weten over de maatschappelijke stages die wij kunnen bieden, neem dan contact op met onze stagecoördinatrice. Zij kan dan samen met jou kijken naar de mogelijkheden!

Meer informatie over de MaS in het algemeen?
Wil je weten wat een maatschappelijke stage is of wat het verschil is tussen een maatschappelijke stage en een beroepsstage? Ga dan naar www.maatschappelijkestage.nl. Daar vind je allerlei informatie over de maatschappelijke stage!

Stuur SV RKC een mail

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.