Mandemakers Stadion

Mandemakers Stadion - Stadion - RKC Waalwijk

Volgende wedstrijd


Vitesse


-

RKC Waalwijk

Eredivisie
11 April 2020, 18:30
Gelredome, Arnhem

 

RKC Waalwijk werkt haar thuiswedstrijden af in het Mandemakers Stadion. Het stadion biedt plaats aan 7.508 toeschouwers en beschikt over drie zakelijke ruimtes; de RABO LOUNGE, de RABO Businessroom en De Huiskamer.

Het huidige stadion is sinds 1996 het onderkomen van de Geelblauwen, maar RKC Waalwijk speelt haar wedstrijden echter al langer op de grond waar nu het Mandemakers Stadion staat. Het voormalig Sportpark Olympia – ook wel bekend als De Fietsenstalling - was van 1940 tot 1996 de thuishaven van RKC Waalwijk. Het nieuwe stadion nam in eerste instantie de naam van het oude stadion over, maar gaat vanaf 1999 door het leven als het Mandemakers Stadion.

In de kleedkamer van RKC Waalwijk heeft elke speler zijn eigen plaats en kluisje. Het spelershome is in de zomer van 2016 grondig verbouwd. De ruimte is voorzien van spelcomputers, een pooltafel, een lounge-hoek, een bar, een groot televisiescherm en apparatuur waarmee door middel van videobeelden wedstrijden kunnen worden geanalyseerd. Het woord ‘home’ is op zijn plaats: het spelershome is als het ware een huiskamer voor de voetballers en stafleden van RKC Waalwijk.

Bekijk een impressie van het Mandemakers Stadion

Contactformulier

Afbeeldingen

Volgende wedstrijd


Vitesse


-

RKC Waalwijk

Eredivisie
11 April 2020, 18:30
Gelredome, Arnhem

 

Unieke feestlocatie

Iets te vieren? Het Mandemakers Stadion biedt voor iedere particuliere of zakelijke gelegenheid de juiste locatie, met de juiste sfeer!

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.