Kaartverkoop TOTO KNVB Bekerduel RKC Waalwijk vs. NAC Breda in volle gang

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

In de eerste ronde van het TOTO KNVB Beker toernooi neemt ons RKC Waalwijk het op tegen buurman NAC Breda. Volgende week dinsdag 25 september om 18:30 uur zullen de Geelblauwen in het eigen Mandemakers Stadion aantreden. Kaarten zijn nog steeds verkrijgbaar!

Voor dit bekerduel geldt een restrictie op de kaartverkoop. Alleen supporters met een seizoenkaart (max. 3) of clubkaart (max. 2) kunnen kaarten aanschaffen voor dit duel. Seizoenkaarthouders betalen slechts 5 euro voor het eerste ticket! De andere twee kaarten kosten tien euro per stuk. Deze actie geldt niet voor clubkaarthouders. Zij betalen voor ieder ticket tien euro per stuk.

Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.rkcwaalwijk.nl/kaartverkoop of de RKC Waalwijk App. Uiteraard ben je ook van harte welkom in de Fanshop voor het aanschaffen van je tickets. Onze openingstijden vind je hier. Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa's vanaf een uur voorafgaand aan de wedstrijd geopend.

KOOP HIER JE TICKETS >

Let op: dit bekerduel is je RKC Waalwijk seizoenkaart niet geldig, de betaalfunctie voor horeca-aankopen is wel actief. Tevens is het niet mogelijk op een wedstrijddag een clubcard aan te schaffen.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.