Bied mee op het speciale carnavalsshirt van RKC, gedragen en gesigneerd!

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Op carnavalsvrijdag, 20:00 uur, trappen RKC Waalwijk en Sparta speelronde 24 af en RKC laat dat niet onopgemerkt voorbijgaan. Ter gelegenheid van carnaval spelen de Geelblauwen, in samenwerking met Stanno, met speciaal ontworpen carnavalsshirts in de kleuren rood, geel en blauw van ‘Schoenlapperslaand’. De gedragen shirts van de spelers van RKC worden namens MatchWornShirt geveild, waarbij de opbrengst ten goede komt aan Villa Pardoes. 

Meebieden kan al vanaf de aftrap en de veiling duurt tot en met dinsdag 25 februari 20:00 uur. Iedereen krijgt dus dé kans om het shirt van zijn of haar favoriete RKC-speler te winnen en het carnavalsweekend te bekronen met een uniek shirt.

KLIK HIER OM MEE TE BIEDEN >

Steun Villa Pardoes
Helaas is het vieren van een onbezorgde carnaval niet voor iedereen weggelegd. Daarom doneert RKC Waalwijk de opbrengst van de shirtveiling aan Villa Pardoes, een vakantieverblijf voor ernstig zieke kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Voor meer informatie over het geweldige werk van Villa Pardoes en de vrijwilligers, klik hier. 

Vanaf de aftrap
Alle shirts van de spelers die minuten hebben gemaakt worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. Meebieden kan al vanaf €89 via deze link ook vanaf de mobiele telefoon.

Ga naar MatchWornShirt.com en haal een uniek stukje geschiedenis in huis!

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.