RKC Waalwijk gesloten tot minimaal 28 april 2020

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Begin deze avond heeft het Kabinet bekend gemaakt dat de maatregelen die zijn genomen tegen de verdere verspreiding van het coronavirus worden verlengd tot en met 28 april. Ook voor RKC Waalwijk heeft dit gevolgen.

RKC Waalwijk geeft hier uiteraard gehoor aan, waardoor de deuren van de club tot minimaal 28 april gesloten zullen blijven. Ook voor de Fanshop en het secretariaat wordt deze datum gehanteerd. Veiligheid en gezondheid staan voorop!

Competitieduels
Bovendien benadrukte president Rutte dat de maatregelen voor het Nederlandse betaalde voetbal gelden tot 1 juni 2020. Eerder werden door de getroffen maatregelen van het Kabinet en het RIVM de competitieduels tegen FC Groningen, sc Heerenveen en Feyenoord uitgesteld, maar hierdoor gaat ook door de overige competitieduels een streep. 

Het is afwachten tot er meer bekend wordt wanneer deze wedstrijden ingehaald gaan worden. Op het moment dat de nieuwe speeldata definitief zijn, zal er ook worden gecommuniceerd over de juiste kaartverkoopinformatie. Al gekochte tickets blijven geldig voor de desbetreffende wedstrijd, er is géén vervangend ticket nodig.

Vragen?
Voor vragen kunt u op werkdagen bij ons terecht door een mail te sturen naar info@rkcwaalwijk.nl of door te bellen naar 0416-33 43 56.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.