Jurgen Cools nieuwe supporterscoördinator RKC Waalwijk

RKC Waalwijk en Jurgen Cools, voor veel supporters beter bekend als Joeg, slaan handen ineen. Joeg zal in deze functie voornamelijk als tussenpersoon fungeren tussen enerzijds de (eigen) supporters en anderzijds alle facetten van de club. Daarnaast is Joeg vanaf heden de contactpersoon voor de knvb rondom supporterszaken en uiteraard ook voor andere SLO’s.

Frank van Mosselveld: “Wij als club vinden het belangrijk een aanspreekpunt voor onze supporters te hebben waarmee we gezamenlijk optrekken en die onze supporters een stem geeft binnen de club. Daarnaast is het een verdere professionalisering in onze organisatie en voldoen we hiermee aan de licentie eis vanuit de knvb.”

Joeg: Vanaf heden ga ik aan de slag als SLO bij onze mooie club. Ik denk dat er op supporters gebied nog veel te bereiken is in Waalwijk, dit gaat het beste van binnenuit. Ik wil graag naast en tussen de mensen staan waar het om gaat, de supporters. Waarvan ik zelf er natuurlijk ook een blijf. Ik wil er staan en zijn voor de fanatieke en jonge gasten maar ook zeker voor alle andere supporters. Voor vragen en ideeën over sfeeracties, stadion of clubzaken sta ik altijd open. Ik ben te bereiken via slo@rkcwaalwijk.nl . Mij aanspreken in en rondom het stadion mag natuurlijk ook altijd! We gaan er samen iets moois van maken.”