Beleid seizoenkaarthouders 20-21 bezoeken competitiewedstrijden

Bezoek minimaal 1 op de 2 wedstrijden!

De voorbereiding is voorbij en het seizoen is weer in volle gang! Door de maatregelen die ons door de overheid zijn opgelegd, kunnen we niet iedere seizoenkaarthouder iedere thuiswedstrijd toegang geven. Hoe het er voor RKC Waalwijk seizoenkaarthouders de komende maanden uit gaat zien, lees je hieronder.

Vooropgesteld: de club doet er alles aan om iedere seizoenkaarthouder evenveel kans te bieden om zoveel mogelijk wedstrijden te bezoeken in deze coronaperiode. Wij garanderen dat ál onze seizoenkaarthouders minimaal 1 op 2 thuiswedstrijden kunnen bezoeken.

De verkoop van de seizoenkaarten loopt gelijk met de zomerse transferwindow. Dit betekent dat je tot uiterlijk 6 oktober 2020 de tijd krijgt om je seizoenkaart aan te schaffen. Afhankelijk van de situatie komen er in de winterstop weer seizoenkaarten beschikbaar, echter zullen er geen halve seizoenkaarten aangeboden worden. RKC Waalwijk doet eveneens niet aan losse verkoop van wedstrijdtickets gedurende het spelen met gedeeltelijk publiek.

Verdeling wedstrijden

Per wedstrijd zullen diverse vakken het eerste recht hebben om hun plek te verzilveren. Dit gebeurt op dezelfde wijze als bij de oefenwedstrijden. Kortom: log in op www.tickets.rkcwaalwijk.nl, kies je plek en download je ticket.

Op basis van de eindranglijst van afgelopen seizoen zijn ploegen in 3 categorieën ingedeeld. Deze worden door RKC Waalwijk gebruikt om een zo eerlijk mogelijke verdeling te realiseren. De verdeling van de 1e seizoenshelft is gemaakt en de verkoop van de eerste twee thuiswedstrijden ziet er als volgt uit.

GROEP 1 = seizoenkaarthouders vak EE – HH – FF

GROEP 2 = seizoenkaarthouders vak ES – KC - GG

 START VERKOOP
VOOR GROEP 2
START VERKOOP
VOOR GROEP 1
DATUM + TIJD
WEDSTRIJD
PEC ZWOLLE21 SEPT. '20 - 13.00 UUR28 SEPT. '20 - 9.00 UUR3 OKT. '20 - 18.45 UUR

Let op: mocht er bij de start van de tweede verkoopperiode nog capaciteit over zijn bij een wedstrijd, dan hebben alle seizoenkaarthouders tegelijk de kans om een ticket te bestellen voor de desbetreffende thuiswedstrijd. Dit ongeacht het feit of ze al een ticket hebben voor de andere wedstrijd. De kans om dus meer dan 1 op de 2 wedstrijden te bezoeken is bij RKC Waalwijk dus aanwezig!

Let op: geblokkeerde, bezette en vrije stoelen

We zullen stoelen van twee naast elkaar aanbieden en individuele stoelen. Bij de keuze voor je stoel is het dus belangrijk om goed op te letten of je een individuele stoel of een setje van twee kiest. De volgende legenda helpt daarbij:

Zwarte stoel = geblokkeerde stoel / geen zitplek

Rode stoel = verkochte stoel / zitplek van een ander

Groene stoel = beschikbare stoel / mogelijk jouw zitplek

Is er geen individuele stoel meer beschikbaar en wil je toch graag alleen zitten? Laat het ons weten via info@rkcwaalwijk.nl. We ontvangen ook graag je relatienummer. We zullen dan samen de mogelijkheden bekijken.

Onderscheid in lange zijde & korte zijde

Gedurende de verkoopperiode is er een onderscheid tussen de lange zijde en de korte zijde. Dit betekent dat seizoenkaarthouders uit de vakken EE – ES – KC de keuze hebben een plek te verzilveren op de gehele korte zijde (EE – KC – JJ – KK). Anderzijds hebben seizoenkaarthouders op HH – GG – FF de keuze om op de gehele lange zijde een plek te bemachtigen.

Dit onderscheid vervalt op het moment dat de tweede verkoopperiode ingaat. Een seizoenkaarthouder op de lange / korte zijde kan dan iedere nog beschikbare plek reserveren.

Andere personen koppelen

Wilt u graag met twee personen naast elkaar de wedstrijd bezoeken? Dit is geen probleem. Selecteer in de plattegrond twee aan elkaar grenzende stoelen en ga naar uw winkelmandje. Hier heeft u met de knop 'Koppelen' de mogelijkheid om één ticket toe te wijzen naar een medeseizoenkaarthouder. Het is hierbij belangrijk dat u de juiste informatie van deze persoon invult om tot een juiste koppeling te komen. Zodra u klaar bent met koppelen kunt u de transactie afronden.

Individuele stoel

Is er geen individuele stoel meer beschikbaar en wil je toch graag alleen zitten? Laat het ons weten via info@rkcwaalwijk.nl. We ontvangen ook graag je relatienummer. We zullen dan samen de mogelijkheden bekijken.

Let op: dit geldt alleen voor de groep die is ingedeeld in verkoopperiode 1. Na de start van verkoopperiode 2 is aanmelden dus niet meer mogelijk. Verkoopperiode 2 is enkel op basis van de beschikbaarheid op dat moment.

Drie personen of meer uit één huishouden?

Laat het ons weten via info@rkcwaalwijk.nl. We ontvangen dan graag jullie relatienummers om de mogelijkheden te bekijken. Ons streven is om het huishouden van drie of meer te plaatsen op vakken HH en KC die we daar speciaal voor hebben ingericht.

Let op: dit geldt alleen voor de groep die is ingedeeld in verkoopperiode 1. Na de start van verkoopperiode 2 is aanmelden dus niet meer mogelijk. Verkoopperiode 2 is enkel op basis van de beschikbaarheid op dat moment.

Algemene regelgeving
  1. Vermijd drukte
  2. Houd 1,5 meter afstand
  3. Regelmatig handen wassen
  4. Let een beetje op elkaar
  5. Volg de aanwijzingen van het personeel op
  6. Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog
  7. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten en/of koorts
  8. Het Mandemakers Stadion is vanaf dit seizoen rookvrij
  9. Het vriendelijke toch dringende verzoek om zoveel als mogelijk te blijven zitten en niet te schreeuwen/zingen