Kaartverkoopinformatie AZ - RKC Waalwijk

Op zondagmiddag 15 mei speelt RKC om 14.30 uur de laatste reguliere competitiewedstrijd van het seizoen, uit tegen AZ. Live bij de seizoensafsluiter zijn? Dat kan! Lees hier hoe je aan je tickets komt!

De kaarten voor het uitduel in Alkmaar zijn zowel online als in de Fanshop te verkrijgen. Op dinsdag 3 mei om 09.00 uur start de kaartverkoop. Een buskaart kost online € 19,40 en in de Fanshop € 20,- per persoon. Je kan ook met eigen vervoer gaan, een autokaart kost € 9,- per persoon. Je dient in het bezit te zijn van een club- of seizoenkaart om een omwisselbiljet aan te kunnen schaffen. De limiet is één ticket per persoon.

Stappenplan

Het aanschaffen van je auto- of buskaart kan snel & eenvoudig via: mijn.rkcwaalwijk.nl. Volg onderstaand stappenplan en koop jouw awaydayticket!

1. Ga naar: mijn.rkcwaalwijk.nl.
2. Klik op inloggen en vul jouw gegevens in.
3. Ga naar het kopje: tickets & seizoenkaarten.
4. Klik onder de betreffende wedstrijd op: koop tickets.
5. Selecteer de gewenste vervoersmethode en het aantal tickets (je hoeft jouw eigen kaart niet te koppelen! Enkel als je (ook) voor een ander besteld heb je de 'koppelen'-button nodig).
6. Klik op: Bekijk items.
7. Ga akkoord met de algemene voorwaarden, rond je bestelling af en ontvang jouw ticket(s) in je mailbox.

Reisinformatie: bus

De bussen zullen op zondag 15 mei om 12.00 uur vertrekken vanaf de parkeerplaats van het Mandemakers Stadion. Zorg dus dat je uiterlijk om 11.30 uur op locatie aanwezig bent! Het omwisselen van je omwisselbiljet vindt plaats in Sportcafé De Fietsenstalling. Hier ben je ook van harte welkom voor een drankje!

Reisinformatie: auto

Het omwisselen van je omwisselbiljet per auto is op de wedstrijddag mogelijk vanaf 13.30 uur bij parkeerplaats Twaalfmaat te Heemskerk. Parkeren kan bij het parkeerterrein van het uitvak, dat is vak P6. Je wedstrijdkaart is tevens je parkeerbewijs.

Sportcafé De Fietsenstalling

Voorafgaand aan de busreis richting Alkmaar is Sportcafé De Fietsenstalling op zondag 15 mei vanaf 11.00 uur geopend. Hier kun je voor vertrek al terecht om goed in de stemming te komen voor de wedstrijd! 

Benodigde documenten

Wanneer je de uitwedstrijden van ons RKC bezoekt heb je op dit moment drie documenten nodig:

  • Geldig legitimatiebewijs
  • Seizoenkaart of clubkaart
  • Omwisselbiljet voor de bus of de auto

Vragen?
Mocht je vragen hebben kan je terecht bij het secretariaat van RKC Waalwijk. Kom langs op locatie of neem contact op via: (0416) 33 43 56 of info@rkcwaalwijk.nl.