Kaartverkoopinformatie competitieduels oktober

RKC Waalwijk kent drukke weken in oktober! Na de interlandperiode volgen namelijk een uitduel tegen Feyenoord en thuiswedstrijden tegen Sparta Rotterdam en SC Cambuur. Voor alle drie deze wedstrijden start de kaartverkoop op dinsdag 5 oktober 09.00 uur.

Feyenoord - RKC Waalwijk

Op zaterdag 16 oktober spelen de Geelblauwen uit tegen Feyenoord. De aanvang van de wedstrijd is om 16.30 uur in De Kuip. Ook bij deze uitwedstrijd mag er met de auto of georganiseerde bus worden afgereisd. Voor dit duel geldt een (seizoen)clubkaartverplichting. Je kan dus alleen op vertoon van je seizoen- of clubkaart, die op naam staat, één ticket aanschaffen.

Autovervoer
Tickets voor het autovervoer zijn vanaf dinsdag 5 oktober 09.00 uur verkrijgbaar voor €15,- per stuk. De verkoop loopt tot donderdag 14 oktober 17.00 uur. Koop je autoticket snel en eenvoudig via tickets.rkcwaalwijk.nl of in de Fanshop. Omwisselen vindt op de wedstrijddag plaats, vanaf 15.00 uur in het uitvak van De Kuip. Parkeren mag vrij rondom het stadion.

Busvervoer
Het busvervoer verloopt via SV RKC. Aanmelden voor de busreis kan door een bericht te sturen naar 06 – 14 13 65 92, met daarin je voor- en achternaam, geboortedatum en relatienummer. Kijk voor alle informatie op de Facebookpagina van SV RKC (@SVRKC0416).

RKC Waalwijk - Sparta Rotterdam

Op zaterdag 23 oktober (21.00 uur) ontvangen de Geelblauwen Sparta Rotterdam. Voor dit duel geldt een vrije verkoop. Dit betekent dat ook iedere voetballiefhebber zonder (seizoen)clubkaart tickets kunnen aanschaffen via tickets.rkcwaalwijk.nl of in de Fanshop. Op de wedstrijddag is bovendien de stadionkassa geopend.

RKC Waalwijk - SC Cambuur

RKC eindigt de maand oktober tegen SC Cambuur. Op zondag de 31e wordt er om 16.45 uur afgetrapt in het Mandemakers Stadion. Voor dit thuisduel geldt een kaartverkooprestrictie van 4 op 1 voor seizoenkaarthouders en 2 op 1 voor clubkaarten. Tickets bijkopen kan voor ieder vak op de publieke tribune, met uitzondering van vak JJ. Schaf je tickets aan via mijn.rkcwaalwijk.nl of in de RKC Waalwijk Fanshop. Op de wedstrijddag is bovendien de stadionkassa geopend.

Bekerduel RKC Waalwijk - Willem II

Over de kaartverkoopinformatie voor RKC Waalwijk - Willem II zal spoedig meer bekend worden. Houd daarvoor onze kanalen goed in de gaten!

CoronaCheck-app

Vanwege de coronamaatregelen geldt Testen voor Toegang. Naast een wedstrijdkaart is een negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs verplicht, waarna je bij de stadionpoorten je QR-code uit de CoronaCheck-app kan laten scannen. Bij het testen is het van belang dat je je binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd een sneltest doet via testenvoortoegang.nl

Met de CoronaCheck-app maak je van je negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs een QR-code, wat een geldig testbewijs is voor toegang tot de wedstrijd. Download de CoronaCheck-app via Apple of de PlayStore.

Aandachtspunten

  • Alleen met de combinatie van je testbewijs/vaccinatiebewijs (de QR-code in de CoronaCheck-app), je identiteitsbewijs en je wedstrijdkaart heb je toegang.
  • Alleen testuitslagen via testenvoortoegang.nl zijn geldig (een negatieve testuitslag van bijvoorbeeld de GGD of een zelftest is niet geldig).
  • Voor de activiteiten en evenementen met Testen voor Toegang geldt dat iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs moet hebben. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen.
  • Vragen over Testen voor Toegang? Kijk op https://www.testenvoortoegang.org/ of bel 088-7770809. RKC Waalwijk kan je hierbij niet helpen.