Kaartverkoopinformatie Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk

Vrijdag 10 maart om 20.00 uur staat het uitduel tegen Go Ahead Eagles op de planning en jij kan er bij zijn! Vandaag begint de kaartverkoop. Lees hieronder hoe jij mee kan naar de Adelaarshorst.

Kaartverkoopinformatie

Voor het uitduel in Deventer zijn zowel online als in de Fanshop kaarten te verkrijgen. Vandaag om 13.00 uur start de kaartverkoop en kun jij je ticket bemachtigen! De verkoop loopt tot donderdag 9 maart 17.00 uur. Buskaarten kosten zoals gebruikelijk €19,40 per persoon. Wil je met de auto gaan, dan kost een autokaart voor deze wedstrijd €9,- per persoon. Het aantal parkeerkaarten is beperkt, dus wees er snel bij. Je dient in bezit te zijn van een club- of seizoenkaart om een omwisselbiljet aan te kunnen schaffen. De limiet is één ticket per persoon. Zorg dat je erbij bent en bestel je kaarten in de webshop! 

Reisinformatie: Bus

De bussen zullen vrijdag 10 maart om 16.30 uur vertrekken naar Deventer. Zorg dat je om 16.00 uur op de parkeerplaats van het Mandemakers Stadion aanwezig bent. Het omwisselen van je omwisselbiljet vindt plaats in Sportcafé De Fietsenstalling en hier ben je uiteraard ook welkom voor een drankje! 

Reisinformatie: Auto

Het omwisselen van je omwisselbiljet per auto is vanaf 19.00 uur mogelijk bij het uitvak van de Adelaarshorst . Een parkeerkaart is gratis. LET OP: een parkeerkaart dient wel aangevraagd te worden ter administratie om te zien hoeveel auto's er afreizen. Dit is geen geldig parkeerbewijs.

Sportcafé De Fietsenstalling

Zoals altijd zal Sportcafé De Fietsenstalling haar deuren voorafgaand aan deze awayday openen. Iedere supporter is deze vrijdag vanaf 15.00 uur van harte welkom voor een mooie start van deze awayday!

Benodigde documenten

Wanneer je de uitwedstrijden van ons RKC bezoekt heb je vier documenten nodig:

  • Geldig legitimatiebewijs
  • Seizoenkaart of clubkaart
  • Omwisselbiljet voor de bus of de auto
  • Parkeerkaart (bij auto)

Vragen?
Mocht je vragen hebben kan je terecht bij het secretariaat van RKC Waalwijk. Kom langs op locatie of neem contact op via: (0416) 33 43 56 of info@rkcwaalwijk.nl.