Kaartverkoopinformatie Heracles Almelo - RKC Waalwijk

Na het uitduel tegen FC Utrecht en de thuiswedstrijd tegen Willem II reist RKC op zondag 26 september (16.45 uur) af naar Almelo voor het treffen met Heracles! Support jij de Geelblauwen op Erve Asito? Lees dan vooral door voor de kaartverkoopinformatie!

Heracles Almelo - RKC Waalwijk

Bij deze uitwedstrijd mag er met de auto of georganiseerde bus worden afgereisd. Voor dit duel geldt een (seizoen)clubkaartverplichting. Je kan dus alleen op vertoon van je seizoen- of clubkaart, die op naam staat, één ticket aanschaffen.

Autovervoer
Tickets voor het autovervoer zijn vanaf woensdag 15 september 09.00 uur verkrijgbaar voor het gereduceerde bedrag van €5 ,- per stuk. De verkoop loopt tot donderdag 23 september 17.00 uur. Omwisselen vindt op de wedstrijddag plaats, vanaf 15.45 uur in het uitvak van Erve Asito.

NIEUW: Online autoverkoop
Vanaf dit seizoen zijn autokaarten voor uitwedstrijden niet alleen te verkrijgen in de Fanshop, maar ook online via mijn.rkcwaalwijk.nl! Log in met je inloggegevens, selecteer je ticket voor de uitwedstrijd, ga naar je winkelwagen en rond de betaling af. Je ontvangt hierna een bevestiging en omwisselbiljet per mail.

Busvervoer
Het busvervoer verloopt via SV RKC. Aanmelden voor de busreis kan door een bericht te sturen naar 06 – 14 13 65 92, met daarin je voor- en achternaam, geboortedatum en relatienummer. Kijk voor alle informatie op de Facebookpagina van SV RKC.

BELANGRIJK: CoronaCheck-app

Vanwege de coronamaatregelen geldt ook voor uitwedstrijden het Testen voor Toegang. Naast een wedstrijdkaart is een negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs verplicht, waarna je bij de stadionpoorten je QR-code uit de CoronaCheck-app kan laten scannen. Bij het testen is het van belang dat je je binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd een sneltest doet via testenvoortoegang.nl

Met de CoronaCheck-app maak je van je negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs een QR-code, wat een geldig testbewijs is voor toegang tot de wedstrijd. Download de CoronaCheck-app via Apple of de PlayStore.

Aandachtspunten

  •  Alleen met de combinatie van je testbewijs/vaccinatiebewijs (de QR-code in de CoronaCheck-app), je identiteitsbewijs en je wedstrijdkaart heb je toegang.
  •  Alleen testuitslagen via testenvoortoegang.nl zijn geldig (een negatieve testuitslag van bijvoorbeeld de GGD of een zelftest is niet geldig).
  •  Voor de activiteiten en evenementen met Testen voor Toegang geldt dat iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs moet hebben. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen.
  •  Vragen over Testen voor Toegang? Kijk op https://www.testenvoortoegang.org/ of bel 088-7770809. RKC Waalwijk kan je hierbij niet helpen.